Poslouchat country znamená žít country . . .

Pouta točí své nové CD

29.06.2010 23:12

Pardubická kapela Pouta se dneska více jak na podiu pohybují v nahrávacím studiu. Od 01. dubna 2010 nahrávají své autorské CD - vlastně své první s názvem Pouta . . .  v nás.

Kdo sleduje historii téhle kapely, tak ví, že rozpadem pardupické skupiny Poupata v roce 2004 došlo vytvoření dvou kapel - Marien a Pouta.

Původní Poupata se rozešla na dvě strany a každá z nich pak kapelu doplnila o nové členy. Zatím co Marien s kapelníkem Víťou Troníčkem se ustavila na stále sestavě, kde došlo již k minimálním personálním změnám (poslední - odešel Píďa - Radek a přišel Michal, když hned po založení Marienu odešel Honza Troníček) a kapela má své autorské zázemí, loni vydal i svou první desku Krajina v tobě . . .  recenzi můžete najít i zde na našich stránkách, tak Pouta čekala větší změna.

Sestava se ustálila, nahrála a vydala své demo, přijala mezi své řady bývalou členku, tak dneska z bývalé sestavy zůstal jen Radek Novák a jeho sestra, která se ale vrátila až v průběhu Pout.

Na nové desce se mají objevit  písně za posledních 5 let hraní a pak mají být doplněny staršími věcmi ještě z éry Poupat na které má kapela souhlas a které nikde jinde zatím nevyšly.

Hudební režiji a mastering dělá zvukový mistr Mirek Hron a hudební režiji dále kytarista a muzikant Miloš Dvořáček. Vedle kmenových členů se na CD objeví i řada hostů. CD by mělo vyjít v letních měsících a podzimní koncerty pak budou ve znamení jeho křtů a propagace.

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010