Poslouchat country znamená žít country . . .

Porta v Ústí nad Labem se blíží, novinky ze zákulisí

12.07.2010 08:28

George Hamilton IV.
z Nashvillu, který vystoupí jako hlavní hvězda na sobotním galavečeru Mezinárodního finále, poskytl našemu kolegovi Petrovi Mečířovi exkluzivní rozhovor pro e- Portýr. Už teď si ho tam můžete přečíst.

Kapitán Kid (alias spisovatel Jaroslav Velínský), který je vynálezcem Portýra, bude letos opět pilířem jeho redakce. Po mnoha letech se loni vrátil k redaktorské práci na PORTĚ a jsme rádi, že v ní bude letos pokračovat. Kromě toho bude samozřejmě taky hrát a zpívat a to hned na prvním festivalovém večeru - tedy na čtvrtečním Trampském potlachu.

Služebně nejstarším porotcem bude v Ústí n.L. bezesporu Mirek Černý. Letošní člen poroty Mezinárodního finále v interpretační soutěži byl v porotě už na 1.ročníku PORTY v roce 1967 v Ústí n.L. Mirka však uvidíme i na podiu. Bude spolu s Georgem Hamiltonem IV. a dalšími hosty Petra Kocmana při poctě Jiřímu Brabcovi na závěrečném galakoncertu PORTY.

Zdenek Schwager to stihne
Moderátora sobotního mezinárodního finále interpretační soutěže, které začíná na hlavní scéně v Letním kině v 16 hodin, se podařilo přemluvit, aby vzal jako „brigádu“ také moderování Trampské sedmy. To je úplně nový koncert, který letos v Ústí přibude. Jedná se o nesoutěžní přehlídku trampských kapel, která se odehraje v sobotu odpoledne od 13 hodin na nově zřízené malé scéně Letního kina. Trampská sedma skončí přibližně v 15.45 a za patnáct minut na to začíná zmíněné finále. Na otázku, zda to všechno stihne, Zdenek Schwager odpověděl, že mu na přípravu včetně přeběhnutí z jedné scény na druhou (cca 200 m) stačí 17 vteřin.
Zkrátka: profík.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010