Poslouchat country znamená žít country . . .

Podjezd, Robert Křesťan a Trapeři na Šopě

11.04.2012 11:35

Dne 26. dubna budou mít zlínští fanoušci Roberta Křesťana, ale i domovské kapely Podjezd opět příležitost prožít pěkný večer. Kapela Podjezd se v letošním roce na domovské scéně představí tuším již podruhé, Starý fóry a Tomáše Linku tentokrát „nahradí“ brněnští Trapeři, kteří budou mít ve svém středu Roberta Křesťana.

Možná jste se teď zalekli, cože?, Robert Křesťan opouští Druhou Trávu? Ale myslím si, že jste zaváhali určitě jen na okamžik. Pokud Roberta, Druhou Trávu a vše kolem této muziky sledujete pravidelně víte, že projekt s Trapery je tak trochu Robertův návrat do svých počátků, ke kapele a spoluhráčům, se kterými začínal svoji hudební, textařskou a pěveckou kariéru.

Projekt již nějakou dobu běží, k dispozici na YouTube je i řada nahrávek Roberta s Trapery, jedná se o amatérské záznamy z předchozích koncertů, ale jako ochutnávka a představa, co lze od vystoupení očekávat, je to určitě dobré.

Robert a Trapeři byli ve Zlíně s tímto projektem již v závěru loňského roku (2011). O jejich „utajeném“ koncertu jsem psal ve svém příspěvku a jelikož se nikde z této akce neobjevila žádná reportáž, sám nevím, jak akce nakonec dopadla. Na to se ale můžete nakonec aktérů zeptat sami, pokud do Šopy na koncert vyrazíte.

Fanoušci Podjezdu si určitě nenechají ujít srovnat svoji milou skupinu s jinou legendou žánru.

A ti kteří přece jen vyznávají trochu jiný styl muziky mohou okusit, jak chutná Jablkoň a jejich mnohdy velmi kontroverzní hudební projev. Ten na Šopě vystoupí jen o dva dny později 29. dubna 2012.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010