Poslouchat country znamená žít country . . .

Páteční večer v Otrokovicích

28.07.2012 11:42

Hned dvě akce se sešly na páteční večer 27. července 2012 v Otrokovicích. Tou první byl další country večer v Pizzerii u Formanů, kde zahrála skupina Tendr, opět ve stylu country a bluegrassu.

Akce tak navázala již třetím hudebním večerem, který se zde v krátké době odehrál. A dle majitele a muzikanta Josefa „Jopeho“ Formana budou tyto akce pokračovat, což je jistě velmi chválihodné. Vzniká tak v naší blízkosti další místo, kde se bude snad pravidelně hrávat a především v letním období trávit pěkné večery venku při milé hudbě a velmi dobrém jídle a pití.

Jope nás pravidelně informuje přes mailovou schránku a jeho informace rádi předáme dále, takže pokud Vás tato aktivita zajímá, stačí sledovat naše stránky. Pokud potřebujete plánovat více, pak vězte, že večery by se měly konat zhruba vždy co 14 dnů v pátek. Začíná se v 18,00 hodin a hraje dle situace do 23,00 – 24,00.

Pizzerie Vám umožňuje si dopředu rezervovat místo, takže můžete přijít s jistotou, že budete hudební produkci nablízku. Hraje se akusticky tzn. nazvučeny jsou jen nezbytně nutné nástroje a to ještě vcelku velmi decentně. Žánrová by pak měla být muzika tzn. country, folkový či bluegrassový styl, proložený swingovými a bleusovými skladbami dle kapely, která zrovna bude vystupovat.

Druhou akcí v Otrokovicích je podobná aktivita, nyní ale o pár set metrů dále, na zahrádce u Bayerů, což je restaurační zařízení u vlakového nádraží. Hospůdka je na druhé straně „nádvoří“ a má velmi klidnou a milou zahrádku, kde je možno posedět, část je krytá, takže ani případně přechodný deštík Vás nezaskočí.

V uplynulém pátku zde zahrála zlínská sestava Odezdikezdi Band se kterou jste se v minulosti mohli setkat na řadě akcí ve zlínském regionu (vystupování v Zelenáčově šopě, Hecfest Ranč Rovná atd.) a nakonec i u Bayerů nehrají poprvé.

Hraní na zahrádce ale zatím nemá pravidelný charakter, takže je nutno sledovat stránky naše a nebo přímo restaurace.

Hospůdku u Bayerů najdete zde.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010