Poslouchat country znamená žít country . . .

Olešnická kytka 02.06.2012 již 27. ročník

25.04.2012 17:48

Tato akce k Olešnici patří již nezaměnitelně. Každoročně se řeší, která že to Olešnice vlastně je, ale většinou se již ví. Dvacet sedm ročníků, to je již hezká porce, za vším stojí Zmijáci a samotná Olešnice, většina z účastníků jsou místní občané.

Byl jsem na mnoha z nich, ikdyž zdaleka né na všech. Akci si místní berou za svou a to jak svou účastní, tak organizací. Je to takové zahájení letní sezony s tradiční soutěží v pojídání párků místního sponzora, pana Šutery, a obyvatelé Olešnice při tom nikdy nesmí chybět.

Festival měl za ty roky nejrůznější dramaturgii, ta letošní vsadila na notu spíše méně známých kapel, ikdyž Bob a Bobci či Falešná karta, Good Will, zas až tak neznámí nejsou. Průběh má tradiční scénář, začíná se ve 14,00 hodin, blok kapel, které soutěží, blok s hosty a na závěr country bál.

Hostem budou olomoučtí Přátelé, Barel Rock, chystá se country bál s Jane Country. Prostě nejdříve poslouchání, pak soutěž v pojídání párků, hosté a na závěr tanečky. Hořet bude i oheň pro všechny, kteří raději pozpívají při kytaře.

Areál je částečně pod střechou, takže nezaskočí ani nepříznivé počasí. A jídla a pití je vždy dostatek. Pokud jste v Olešnici nebyli, stačí to napravit 02. června. Tento termín je tradiční, takže pokud Vám to nevyjde letos, příští rok bude další šance.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010