Poslouchat country znamená žít country . . .

O Zahradě pohledem Juppa

16.03.2012 14:24

Situace kolem Zahrady rozvířila řadu emocí a diskuzí, objevila se řada názorů pro a proti, ale i poděkování, shodnocení celé situace, názory a vyjádření věcné a reálné.

S odstupem pár dnů se na webu k celé situaci vyjádřil i „hlavní aktér“ Michal Jupp Konečný. Věcně, bez emocí a optimismem. Jistě, řadu nepříjemných pocitů a špatných vztahů hlavně k těm, které se celá situace taktéž týká – pokud vystupují v roli věřitele – se těžko podaří odstranit, ale národ především hudebních konzumentů, kterým Zahrada vždy připravovala „hudební hody“  jistě postupem času docení, co všechno Zahrada znamenala. A sám Jupp poukazuje na to, že reálie mohou skončit, ale myšlenka zůstane a tím i možnost táhnout tu káru dále . . .

Zahrada je myšlenka, která spojuje, a už teď se rýsují aktivity dalších lidí, které tuto myšlenku dál rozvíjejí. A třeba se podaří celou věc oživit někde jinde, nakonec projektu Folk žije se daří, ikdyž se ze začátku zdálo, že si aktéři musí zákonitě nabít hubu . . . a ejhle, ono to funguje k radosti všech těch, kterým podobné chybělo, a je jich zřejmě dost.

Co je určitě škoda je samotného areálu a všeho toho kolem, byl jsem se příležitostně v Náměšti podívat a vybavují se mi vzpomínky všude, kam se jen podívám, škoda, ale život jde dál . . .  

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010