Poslouchat country znamená žít country . . .

O projektu Trampské legendy

27.12.2012 01:49

O tomto projektu jsem Vás již několikrát informoval, ale jelikož se jedná o projekt dlouhodobý, oplatí se k němu čas od času vracet. Předně je třeba si projekt představit, zvláště pro ty, kteří se sním setkávají poprvé.

Co tedy je projekt Trampské legendy? Dovolím si ocitovat text přímo ze stránek projektu  . . .

Trampské legendy jsou součástí multižánrového projektu HUDEBNÍ LEGENDY.  Hudební legendy vznikly v červnu 2011 a zahrnují celkem 6 žánrových oblastí české populární hudby. Koncertní sérií Trampských legend jako první v pořadí odstartoval celý projekt. 

Trampské legendy vám představují nejznámější tváře a kapely českého folku, country, bluegrassu, trampské hudby a jim příbuzných hudebních žánrů. V rámci Trampských legend je plánováno na padesát koncertních vystoupení našich předních písničkářů, interpretů, muzikantů, kapel.

Na koncertech Trampských legend zazní country, folk, hudba 60. let, spirituály, gospely, trampská muzika, bluegrass i klasický rokenrol, uslyšíte nádherné písničky, z nichž některé už dávno zlidověly u táborových ohňů, ale i klasické trampské evergreeny a tradicionály až  po moderní hity poslední doby.

Ke svému slovu se  dostanou i přítomní diváci, neboť součástí představení je anketa, při které mohou účinkujícím hudebním osobnostem položit zajímavé otázky, zároveň vyhrát album umělce a také vstupenky na další z pořadů Hudebních legend.

Koncerty Trampských legend se konají v pražském Divadle Rokoko. Představení jsou natáčena pro televizní vysílání. Provází jimi herec a moderátor Vladimír Čech.

A co dodat dále? Projekt má za sebou již dvanáct koncertů v roce 2011 a dvanáct v roce 2012 a na stránkách projektu najdete i rozpis pro rok 2013. Jak je avizováno, má se odehrát na 50 vystoupení, takže projekt je zhruba ve své půlce.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010