Poslouchat country znamená žít country . . .

Notování třetí semifinálové kolo – 03.05.2012

30.04.2012 19:28

Dva večery dělí od konce devátého ročníku písničkové soutěže Notování - poslední, třetí semifinálové kolo a nakonec finále. Obě kola proběhnou v pražském Music City Clubu, první z nich již tento čtvrtek 3. května od 19:30 a druhý měsíc na to.

Poslední semifinálovou pěticí jsou čtyři kapely a jeden písničkář. Ten je ovšem ze všech semifinalistů v Notování nejzkušenější: Michal Vaněk soutěžil v Notování již třikrát jako sólista a podvakrát se svojí domovskou kapelou Zhasni z Nového Boru. Nezkušeným není ani frontman formace Pavel Petran a kapela z Prahy. Jako sólista se Pavel zúčastnil již dvou ročníků. Druhoročáky Notování jsou kapely Flender & spol. z Prahy a loňské finalistky, děvčata z Jablonce nad Nisou tvořící trio KaBáJa. Nováčkem naší soutěže je pak pánské trio Tata Mia z Kolína nad Labem.

Čas po přestávce bude, jako vždy, patřit hostovi. Bude jím paní Jitka Vrbová v doprovodu jednomužné skupiny Akáty Standy Chmelíka. Představovat tuto velkou dámu jazzové, swingové a trampské scény mnoha slovy by bylo nošením dříví do lesa

Závěrem připomínáme, že mezi soutěžícími 3. semifinále máte možnost určit svými hlasy posledního, třetího diváckého finalistu IX. ročníku Notování. Rada Notování k tomu přidá, výběrem ze všech tří semifinále dohromady, tři divoké karty pro postup do finále a domů budete odcházet bohatší nejen o kulturní zážitek, ale i o vědomost, kdo bude v červnu soutěžit o palmu vítězství a další ceny. 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010