Poslouchat country znamená žít country . . .

Notování jde do závěrečných bojů

25.02.2012 10:37

Pokud pravidelně sledujete tuto soutěž a mateřský web, určitě Vám neuniklo, že se publikační činnost v závěru roku trochu zadrhla. To bylo způsobeno určitou zdravotní indispozicí hlavního z organizátorů a iniciátorů, takže jste o řadu info byly trochu ošizeni.

Nicméně dnes se stav normalizoval, od rady Notování jsem obdržel průřez činností, který Vám teď bez úprav přetiskuji, cituji . . .

IX. ročník Notování vstupuje do druhé etapy

Již devátým rokem běží v Praze písničková soutěž Notování. První etapy probíhajícího ročníku, šesti základních kol, která proběhla od září 2011 do února 2012, se zúčastnilo celkem šestatřicet soutěžících formací. Z nich vybrali diváci a Rada Notování patnáct, které postoupily do druhé etapy - do semifinále. Semifinálové koncerty budou tři. Všechny proběhnou na domovské scéně Notování - v Music City Clubu v Praze 9, v Ocelářské ulici č. 39, jen 200 m od stanice metra B Českomoravská.

V prvním semifinálovém večeru, ve čtvrtek 1. března od 19:30, se o postup do finále střetnou skupiny Sova něžná z Prahy, Trativod z Mělníka a X-tet z Jindřichova Hradce, pražské duo Vasilův Rubáš a písničkář Marek Vojtěch, rovněž z Prahy. Hostem večera bude Martina Trchová Trio, ve kterém uvidíme po boku jedné z nevýraznějších písničkářských osobností mladé generace, která formaci propůjčila své jméno, skvělého kytaristu Patrika Henela a vynikajícího kontrabasistu Radka Polívku.

Druhý semifinálový večer ve čtvrtek 5. dubna od 19:30 bude v soutěži záležitostí čtyř kapel - Alternativy z Plzně, východočeského Strunovratu (Petr Šotta se skupinou), Věnebandu z Litomyšle a pražských XXLive - a plzeňského dua Jiří Mucha & Jana Balejová. Host večera tentokrát dorazí jihu a západu Čech. Bude jím skupina Druhá míza Vojty Zíchy.

Třetí semifinálový večer proběhne ve čtvrtek 3. května opět od 19:30 a soutěžit v něm budou skupiny Flender & spol. z Prahy, KaBáJa z Jablonce nad Nisou a Pavel Petran a kapela z Prahy, kolínské duo Tata Mia a písničkář Michal Vaněk z Nového Boru. Jako hosta večera uvítáme jednu z nejlepších zpěvaček jazzové, swingové a trampské scény, paní Jitku Vrbovou s jejím dlouholetým hudebním partnerem Standou Chmelíkem.

Závěrečnou, třetí etapou IX. ročníku bude finále, opět od 19:30 v Music City Clubu a opět ve čtvrtek, tentokrát 7. června. O palmu vítězství, putovní Harfu kněžny Libuše a další ceny se v něm střetnou diváčtí vítězové semifinálových večerů a dva či tři postupující Rady Notování bez ohledu na to, ve kterém ze semifinálových večerů soutěžili. Hostem programu a podavatelem putovní ceny bude vítěz minulého ročníku, skupina Twisted Timber.

Pro některé čtenáře asi bude zajímavá informace, že všechny tyto večery budou přenášeny pomocí webové kamery. Přenos si můžete zapnout z úvodní strany webu Notování www.notovani.cz, na které najdete mj. i odkaz na přesný popis cesty do Music City Clubu z kteréhokoliv místa na této planetě. Věříme, že jeho zásluhou snadno najdete cestu na koncerty Notování a moc se na vás těšíme!

Rada Notování

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010