Poslouchat country znamená žít country . . .

Nastal čas adventu

03.12.2012 15:49

Adventí čas, toto čtyřtýdenní období před vánoci, by měl být čas pohody a klidu, tak jak to o vánocích po celá dlouhá léta tvrdíme. Opak bývá pravdou. Vrcholí pracovní úkoly, vrcholí příprava doma a nakonec i volba a nákup dárků.

Předvánoční období ja také šance pro obchodníky, jak vylepšit své výsledky a tržby, v muzikantském prostředí pak realizovat co nejvíce koncertů a nabídnout nejlépe nové CD. Je pravdou, že v tento čas jsou lidé ochotni navštívit řadu hudebních akcí, přestože jinak celý rok nikam nevyrazí, trochu si „odpočinout“ a nasát vánoční pohodu.

Ano, čas strávený na koncertu je určitě příjemnější, než v nákupním středisku! A každý rok je z čeho vybírat. Snad každý den se koná i v menším městě celá řada akcí. Mnohdy je obtížné vybrat tu správnou, mnohdy se informace o tom či tam tom k vám nedostane.

Není ale možné vlastně podchytit vše a to ani v jednom městě. Proto se zde nebudu snažit zahltit Vás řadou nabídek, spíše se zaměřím na ty regionální a nebo na ty, které jsou dle mého názoru něčím vyjímečné.

Začátek prosince byl pro milovníky Druhé trávy v regionu tradičně příznivý. V Zelenáčově šopě se již po několikáté v tento čas konal dvojkoncert DT s Robertem Křesťanem a opět bylo určitě plno.

Těch koncertů jsem zažil mnoho. Vždy byly velmi vydařené. Klub není příliš velký a atmosféra je zde přímo domácká. Na muzikanty si můžete doslova šáhnout, i ti nejvzdálenější jsou od kapely cca 10 m. Přitom vždy velmi dobře nazvučeno. Letos mne to nevyšlo, ale mám celý repertoár DT doma na nosičích, tak si je trochu připomenu alespoň takto.  

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010