Poslouchat country znamená žít country . . .

Muž, který si splnil své sny

30.07.2012 09:47

Když se řekne Petr Novotný, pak je znalcům žánru stále ještě nejasno. A který ? Ten od Žalmana, který si záměrně říká Petr Novotný – nebavič a nebo onen rozchechtaný človíček, který se v průběhu 40 let zapsal do myslí posluchačů a diváků v několika etapách.

Ano je to zvláštní, když se dva jmenovci prosazují tak, že jsou z nich známé celebrity, které když se vysloví jejich jméno, je třeba upřesňovat. Ale ruku na srdce, jen v našem žánru. Protože jinak je s Petrem Novotným širokou veřejností spojován člověk, který se pětkrát stal v anketě TýTý Bavičem roku, člověk, který je znám jako workoholik, gurmán a tvůrce mnoha kuchařek, tvůrce legendárních silvestrovských večerů, propagátor zásad – nikdo mne nemůže vykolejit, neb se umím bránit – to kdysi na známém rádiu každý den od 08,30 atd.

Aktivit Petra Novotného je tolik, že vyjmenovat je všechny není možné. Počinů taktéž, jistě si vzpomenete na Petrům nevydařený bungee jampingu, od kterého je jeho tvář poznamenaná a který obletěl republiku a nebo např. na legendární koncert Nedvědů na Strahově, který v jeho režii představil asi největší návštěvu žánrového publika v dějinách České republiky.

A to opímíjíme jeho působení v 60. a 70. letech ve dvou legendárních žánrových kapelách, kde působil jako moderátor a bavič. Dokonce se mu asi jako jedinému člověku, který jak sám říká je hudebním antitalentem podařilo natočit CD a úspěšně ho prodávat.

A v tuto dobu se již řadu let věnuje organizování nevšedních zájezdů po Americe a Kanadě. Petr Novotný 06.08. oslaví 65 let jako legendární  ročník 1947. A tyto narozeniny oslaví nejspíše při svém dalším putování po Aljašce.

Tak mnoho zdraví a elánu, Petr je člověk, kterých je v dnešní době určitě třeba. 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010