Poslouchat country znamená žít country . . .

Monty s Nekapelou žive v éteru

09.09.2012 14:09

 

Pořady Radia Proglas Slyšte lidé již řadu roků každý den od 19,15 představují žánrovou muziku, interprety a vše zajímavé kolem této muziky. Pořady připravuje Milan Tesař a dneska i celá řada dalších spolupracovníků.

Dříve zde byla vysloveně žánrová muzika, interpreti a kapely, dnes je vysílání i více o worldmuzice, jazzu, blues a dalších alterenativách, ale i rocku a muzikantech, kteří nějakým způsobem „vybočují z řady“. Tým kolem Milana Tesaře Vám představuje vlastně vše zajímavé či vše, co jim zajímavé přijde.

A jelikož se jedná o kvalitní tým s vysokou eruducí, jsou předkládané pořady a vysílání vždy zdrojem informací a hudby, která běžně moc k mání na běžných rádiových vlnách není, neb nesplňuje podmínky masovosti.

Pořady jsou vždy přehlídkou informací, mnohdy doplněnou zástupcem kapely + jejich hudba pouštěná z CD. Mnohdy se uskutečňují i živé vysílání, kdy kapela, muzikant přijde a je odvysílán celý blok jeho písní prokládaná základními informacemi.

Již zítra se můžete setkat s postavou ještě několik let zpět pro žánr zcela neznámou. Jiří Montyčák – Monty, vítěz Zahrady 2011 v kategorii písničkářů a jeho Nekapela (Zuzana Mimrová – zpěv, Milan Šána – housle) vystoupí v Radiu Proglas zítra od 19,15.

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010