Poslouchat country znamená žít country . . .

Mezi pražci a Cvrlikání – nové pořady

01.06.2012 19:06

TV Noe slaví 6. narozeniny. Pořady Cvrlikání (kdy si moderátor Jiří moravský Brabec zve do studia své hosty – naposledy Devítku) či pořad Mezi pražci (Honza Žamboch a přehled dění) nemají tak dlouhou historii, na přehled všech pořadů jsem Vás upozorňoval včetně odkazů před nedávnem.

Doba pokročila a další pořady jsou zde. Poslední Cvrlikání bylo s Devítkou a mohu říci, že velmi vydařené. V podstatě se stačí zalogovat v archivu na stránky a pořad si ze záznamu poslechnout. Vidíte a slyšíte Devítku, jste aktéry jejího koncertu. V pořadu odezní řada zajímavých postřehů ale především spousta nových písní Devítky.¨

Mezi pražci již mají své květnové vysílání za sebou. Osmý díl představuje Montyho a jeho nové CD Anomar, projekt umístění CD na internet a nabídnutí zdarma fanouškům v komprimované podobě.

V další části představuje Lucka Redlová své CD - Křižovatka, poslední třetina pořadu je věnovaná sdružení Osamnělých písničkářů, projektu neméně zajímavému.

TV Noe ještě zdaleka nechytíte všude, pokud nemáte satelit, tak je dostupnost na internetu jistě lepší a především tyto specializované pořady stojí za pravidelné sledování. Jste v obraze, vidíte a slyšíte momentální dění v žánru a Cvrlikání, to je vlastně koncert zajímavého hosta zcela „zdarma“. 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010