Poslouchat country znamená žít country . . .

Máte rádi písně Michala Tučného ?

01.07.2010 06:24

Redakci CountryWorldu si pro Vás připravila soutěžní anketu, chcete-li se soutěže zúčastnit, čtěte dále  . . .  cituji ze stránek ContryWorldu, odkaz na stránky najdeš na našem webu 

V roce 2010 si připomínáme smutné výročí odchodu nejvýraznější osobnosti domácí country scény, Michala Tučného. I když je to už neuvěřitelných patnáct let, co Michal zaklepal na „nebeskou bránu,“ asi jen s velkou námahou byste našli v České republice někoho, kdo by neznal alespoň jednu jeho píseň. Tam u nebeských bran, Báječná ženská, Cesty toulavý, Poslední kovboj, Blues Folsomské věznice, Prodavač…. Je jich opravdu hodně. A každý si mezi nimi najde tu svou. Zajímalo by vás, jaké písně Michala Tučného jsou mezi fanoušky (tedy vámi) nejoblíbenější? Nás také a proto jsme připravili velkou prázdninovou anketu, která si klade za cíl zjistit seznam nejpopulárnějších písní Michala Tučného.
   V redakci CountryWorldu jsme vybrali celých pět desítek písní, které jsou v Michalově hudební dráze dle našeho úsudku nejvýznamnější a které vytvoří i základ naší ankety, která odstartuje v sobotu 3. července 2010 a potrvá do soboty 21. srpna 2010. Hlasování bude probíhat pomocí webového formuláře, který bude zveřejněn, spolu s přesnými pravidly ankety v průběhu soboty 3. července. Anketa bude soutěžní a každý soutěžící postoupí do slosování o zajímavá CD. Tak nezapomeňte, že od už od této soboty můžete na CountryWorldu vybírat nejoblíbenější písničky Michala Tučného.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010