Poslouchat country znamená žít country . . .

Krystalizuje se zdravé jádro klubu

12.05.2010 15:14

Včera jsme se setkali již po páté, tentokrát U Lhotských v hospodě. Za těch několik setkání se již vyčlenilo to zdravé jádro, členové, kteří chodí, mají zájem a možnost být na každém našem setkání. Za těch pár akcí jsme se již dobře sblížili, vše se vyvíjí do pevného sdružení.

Tento základ je doplňován o další zájemce, kteří chodí spíše dle svých možností a chuti, takže se postupně vytváří silný kolektiv. Volba na prostředí hospůdky se jeví jako správná. Přichází se a odchází dle možností, bez dalších závazků.

Taktéž včera jsme se scházeli cca do 19,30, alespoň byl čas na pokec se starými kamarády, pak se začalo hrát. Tentokrát opět přijeli kamarádi ze Zlína a svou návštěvou nás obohatili pánové s foukačkami - Kendy a Jope, kteří vše výrazně obohatili. Na scénu se vybalily tři kytary, kontrabas, housle a foukačky - ty dokonce ve dvojím vydání, takže jsme je měli častokrát ve dvojhlase. A to oba dva foukačkáři zmáčkli i kytary a zazpívali.

Hrát se začalo kolem 20,00 hodiny a celkem se to slušně rozjelo, najednou tu bylo 23,30 a nikomu se moc nechtělo domů, ale pracovní povinosti nás nakonec zahnaly do svých domovů.

Ikdyž se nás neschází třicet či více, je to vždy slušná partička, která když zahraje a zazpívá s sebou, tak je ji již slyšet. O o to jde. Příjemně se pobavit, zazpívat, povykládat. Prostředí hospůdky nabízí několik prostor, takže kdo chce být sám, má možnost stejně tak jak ten, který se k nám přidá.

Když jsem na sraz šel - mám cestu kolem dalších dvou halenkovských hospůdek, viděl jsem mnoho strnulých pohledů od hostů, posedávajících venku a upíjející pivo. Vždycky si říkám, kdyby seděli s námi, alespoň by jim dušičku pohladila příjemná muzika a humor, který kolem stolů při setkáních nechybí. A jinak by nemuseli dělat nic víc.

Je to opravdu zajímavé, proč se lidé brání se při dobrém pivu i dobře pobavit.

Vše zúčastněným díky a přeji krásný máj, ted se uvidíme až v jeho závěru. Ale do té doby se uděje ještě mnoho věcí. Čeká nás spousta festivalů, muziky kolem, na Halenách tradiční výlet do Pohádky. O všem se pokusíme přinést reportáž, takže sledujte web a dozvíte se mnoho dalšího.

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010