Poslouchat country znamená žít country . . .

Keltská noc na Plumlově 20.07. – 21.07. 2012

20.07.2012 16:42

Významná akce regionu pro milovníky Keltů. Plumlov a kemp Žralok, začátek v pátek 20.07.2012 a pokračovat se bude 21.07.2012.

K celému festivalu nechme promluvit organizátory a dále prezentuji jejich pozvánku. Cituji

Přátelé a fanoušci Keltů . . .

Po vyřešení několika vážných problémů mám tu čest vám všem oznámit, že naše občanské sdružení Keltská noc o.s. nepřeruší tradici keltských nocí na Plumlově a tímto zveme všechny naše příznivce na 11. ročník tohoto krásného festivalu a skvělého svátku všech, kdo mají rádi hudbu vycházející z keltských tradic, irský tanec, stará keltská řemesla, bojová umění a nefalšovanou keltskou spiritualitu.

Jako vždy v minulosti, i letos pro vás chystáme program v němž se představí umělci z mnoha zemí např. Česka, Irska, Španělska, Slovenska a Spojeného království.

Na Keltské noci 2012 vystoupí samozřejmě spousta stálic, které máte všichni rádi a bez jejichž účasti bych si Keltskou noc ani neuměl představit, jako např. Sliotar z irského Dublinu, Bran, Tomáš Kočko, Poitín, Hakka Muggies, Irish Rose, Happy to meet atd. ale máme pro vás i novinky např. Street Wings ze Španělska, dále skupinu Dalách a nebudou chybět ani skvělí metaloví kelti Cruadalach, dále Vintage Wine, Gwalarn, Maidens of Samhain, Kelt Grass Band, které znáte z loňska a přijedou také skotští dudáci a bubeníci The Rebel Pipers - pipes and drums.

Tancovat pro vás budou skupiny irských tanců Seamróg a Démáirt, bojová umění předvedou Bellators a skotský 77. Highland Regiment - Scottish living history. Mistr Akáda se svými kolegy vám jistě předvedou strhující ohňové show a všech příznivců spirituality se ujme naše keltská čarodějka Erika Bábková. Skupina Boiové a Fergunna postaví svůj keltský tábor, kde bude předvádět stará keltská řemesla např. tkaní látek, šití oděvů a bot, výrobu šperků, odlévání a ražení mincí a také keltskou zbroj a zbraně. Na sobotní odpoledne je zařazena tradiční výuka irských tanců pod taktovkou tanečníků skupiny Seamróg.

Plánujeme pro vás i spoustu novinek v oblasti cateringu, t.j. jídla a pití, s drobných nedostatků v minulosti jsme se poučili a doufáme, že letos uspokojíme gastronomické potřeby všech návštěvníků festivalu. Nebude chybět ani pravá keltská medovina a také spousty stánků s upomínkovými předměty.

Snad se splní přání nejen moje, ale i všech z vás, kteří na KN jezdíte pravidelně i těch, kteři se letos chystáte poprvé aby nám v první řadě vyšlo počasí a sluníčkem zalitý kemp Žralok na Plumlově se stal svědkem další bezvadné oslavy keltské kultury, aby KN 2012 byla super prožitek, festival na kterém se bude nejen hrát, zpívat a tančit, ale také odpočívat, dobře jíst, pít a milovat.

O festivalu Keltská noc se říká, že se vymyká z řady jiných, multižánrových festivalů a její krásnou atmosféru, kterou obdivují nejen návštěvníci, ale i účinkující, tu jsme stvořili my všichni dohromady, každý rok znovu a znovu cítím to nádherné propojení mezi všemi, kteří na KN přijedou a za to vám všem velice moc děkuju.

Takže ahoj všichni kelti - 20. a 21.7. 2012 v kempu Žralok na Plumlově !!!

Konec citace a všechno další včetně programu a jiného najdeš na stránkách akce.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010