Poslouchat country znamená žít country . . .

Když okolnosti ničí vaši práci . . .

02.09.2012 14:30

Je to jak ze zlého snu. Ještě ve čtvrtek bylo krásné letní počasí, teplo, sucho a velmi příjemně. Ještě čtvrteční první koncertní večer na Mohelnickém dostavníku v prostředí Bouzova byl téměř idylický. A všichni si přáli, aby počasí takto vydrželo, ikdyž předpověď slibovala něco jiného.

Předpovědi dneska již s velkým procentem vycházejí, přesto regiony jsou různé a situace může být různá. Doufali jsme - nestalo se.

V pátek odpoledne se výrazně ochladilo a déšť - drobný, vlezlý a vytrvalý společně se zimou znepříjemňovaly chvíle jak vystupujícím, tak divákům a návštěvníkům. Vlastně dva podzimní dny, které sluníčko opět rozehnalo s úderem zakončení festivalu. Jako by to nebeský dramaturg udělal schválně s promyšlenou zlomyslností.

Přesto lidé vydrželi a hlavně přijeli. A o co jich mohlo být více, kdyby si počasí dalo říci? Je to k vzteku. Na další dny a týdny je hlášeno babí léto a přesto ten nejdůležitější víkend, na který se těšila spousta fanoušků propršel.

Mohelnický dostavník, Trampský širák, Loděnice ale i řada dalších akcí propršela a kdyby jen to, bylo hnusně a zima. Další těžká osudová rána, hlavně pro Dostavník. Takovou to slotu si opravdu nezasloužil.

Ale přeze všechno si lidé svůj Dostavník vzít nenechali. A co tě nezlomí, to tě posílí. Věřím, že pořadatelé vyjdou posíleni a již teď v hlavách chystají svůj 38. ročník.

A co na závěr říci, děkujeme . . .  děkujeme všem, pořadatelům, kapelám fanouškům i divákům, všem těm co přijeli, vydrželi a pozvbudili . . .

Tak ahoj na 38. ročníku! 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010