Poslouchat country znamená žít country . . .

Kamelot si své výročí užije i v Lucerně - 09.12.2012

20.11.2012 11:08

Kamelot slaví letos 30 let, vydal nové CD Proti proudu, uspořádal legendární koncert přímo v srdci dění, v baště brněnského trampingu v oblasti Oslavky na Ketlováku (květen 2012) a na závěr roku připravil výroční koncert v legendární Lucerně.

Do Lucerny se vrací po pěti letech a jak sami členové uvádějí, chtějí se zde opět setkat se všemi  svými příznivci a  vyznavači ohňů, kteří se chtějí ve vzpomínkách vrátit zpátky o pár let, vzpomenout na jiskry dávných ohňů, na monogramy psané na březovou kůru a setřít si slzy při čase rozchodů.

Lídr kapely Roman Horký složil více jak 300 písní, mnohé z nich jsou jeho vlastní odžité příběhy. Asi není fanoušek žánru, který by neznal a v životě nezpíval žádnou píseň Kamelotu. Skupina za 30 let působení patří mezi naprostou špičku naší hudební folkové scény.

Koncert se uskuteční na stříbrnou neděli 09. prosince 2012 od 18,00 hodin. Výjimečností koncertu bude skutečnost, že Kamelot slibuje koncert v původní sestavě 80. Let a zazní určitě všechny největší hity skupiny. Písně vryté do všech srdcí fanoušků skupiny zahrají a zazpívají původní členové skupiny Kamelot: Roman Horký, Věra Horká, Viktor „Viky“ Porkristl, Jaroslav „Kelly“ Zoufalý, Petr Rotschein, Vladimír „Pupa“ Chromeček.

Na koncertě bude řada hostů – a tak poblahopřát přijdou i přátelé a kamarádi Kamelotu - zpěvačka Ilona Csáková, Blanka Šrůmová, písničkář Petr Bendl, Laďa Kerndl, Jaroslav Samson Lenk a muzikanti z kapel Pozdní sběr, Marien a Folk Team.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010