Poslouchat country znamená žít country . . .

Joly Band - CD Kapička

27.04.2011 10:59

Ve čtvrtek 7. dubna slavil plzeňský Jolly Band své osmé narozeniny. Jako dárek si nadělil první oficiální CD s názvem Kapička. V písničkách a skladbách většinou z vlastní dílny Žulíci mixují swing a folk okořeněný prvky jazzu a blues a jdou si někdy „občas“ i dosti trnitou, ale vlastní cestou.
V téměř vyprodaném sále Divadélka Jonáš v Měšťanské besedě v Plzni panovala fantastická atmosféra, která už v první polovině koncertu gradovala i díky přednesu básní Radka R. Götze, perkusisty Jolly Bandu. Zároveň s CD totiž Žulíci vydali i autorovu sbírku básní Když je o čem. Autorský přednes byl tak strhující, že některým posluchačům doslova trhal bránice. Na webu Jolly Bandu v části Audio / Video je mimo jiné umístěno ochutnávkové video s autorovým svérázným přednesem. Opravdu doporučujeme shlédnout.
Jolly Band při každém koncertu šíří dobrou náladu, ono už datum vzniku kapely, 1. dubna, tedy na Apríla, veselí navozuje. Výjimkou nebyl ani plzeňský křest, kdy se cédéčko polévalo jak jinak, než plzeňskou desítkou. Než vám atmosféru v Jonášovi přiblížíme v malé fotogalerii, popřejeme Žulíkům ještě hodně podobně veselých koncertů a samozřejmě velký zájem nejen o pokřtěné CD Kapička, ale i Radkovu sbírku básní.

Celý příspěvek včetně fotografií autorů Džexny a Petra Fanty najdeš   zde

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010