Poslouchat country znamená žít country . . .

JEEP Jam a bluegrass tento pátek a sobotu

24.06.2010 20:07

Z webu kamaráda  . . .

Milí milovníci Jeepů, bluegrassu, country, dobré zábavy a špatného počasí…

je mi opravdovým potěšením, že Vás můžu přivítat na stránkách 2.ročníku našeho snad již „malilinko tradičního“ festiválku JeepJam 2010.

Všechno o jeho přípravě, programu, plánovaném i skutečném průběhu, aktualitách, změnách atd. se budete mít možnost dočítat na těchto stránkách, které se s mým tradičním pomocníkem-webmajstrem-synáčkem-Ráďou budeme snažit připravit tradičně co nejlépe a aktualizovat co nejpečlivěji. Předem se omlouvám za svou lehkou ukecanost, ale už se s tím léčím. Soucit, soucit…;-).

Pro letošní ročník jsme pro Vás připravili několik novinek, které, pevně doufáme, přispějí ke kvalitě festiválku. Tou první a asi nejzásadnější je nové místo konání. Hledali jsme po jistém návštěvnickém „neúspěchu“ minulého ročníku místo blíž lidem. Sv.Kateřina měla bezesporu své kouzlo a přednosti (třeba ta miniZOO je fakt jedinečná), ale s naším zaměřením i na příchozí víkendové hosty, posluchače, maminy s dětmi a tatínky… jsme potřebovali „něco“ vhodnějšího. A myslím si, že jsme našli! Liščí farma u Vrchlabí s fantastickým a nadšeným majitelem Pavlem Dufkem je tím pravým místem. Áť se nám tu všem líbí!!!

Další změnou, jistě dost zásadní, je nový formát – jednak se chceme v bezesporu nabitém festivalovém kalendáři zapsat nečím novým, výjmečným, ale hlavně si to chceme spolu s Vámi pořádně užít. Proto je nově formát akce celovíkendový. Pátečním úvodním koncertem, kterým chceme celý víkendový festiválek nakoponout a odstartovat (letos ho obstará výborná bluegrassová skupina Album z Chomutova s „předskokany“ Maňana Bluegrass Band z Jičína a okolí)připravíme, věřím, příjemný večer pro posádky, návštěvníky a posluchače, kteří přijedou už v pátek, aby si pořádně užili to jednotné vstupné ;). To je též novinka, vstupné je pro jednotlivé kategorie (více v záložce „Co?“) platné pro celý víkend bez ohledu na to kdy přijdete a odejdete, vrátíte se či předáte vstupenku někomu dalšímu… Jednoduše Vás chceme přilákat co nejvíc už od pátku a nepustit domů až v neděli po „matiné“. A už jsem u další hodně nové novinky. Nedělní vstávání, snídani, balení či odjezd domů Vám i nám chceme zpestřit takovým příjemným dopoledním nedělním „matiné“. Program si zatím nechávám pro sebe, protože to bude možná pro mnohé velké překvapení, ale věřím, že velice příjemné a milé. Ohromně mě inspirovalo prostředí a hlavně scéna… Tak se těšte! Myslím, že jsem novinek prozradil víc než dost na to, abyste se k nám na JeepJam 2010 těšili už teď a přišli s námi pomoci dobré věci – podpořit Centrum Paraple z výtěžku festivalu – návštěvou v hojném počtu. Věřte, že naším velkým cílem a výzvou je připravit Vám všem, váženým a milým návštěvníkům, posluchačům, příznivcům takové prostředí, program a zážitek, aby se Vám už v pondělí ráno stýskalo a těšili jste se na 3.ročník JeepJam 2011.

Moc se na Vás těšíme. Akce se koná za každého počasí, ale to pamětníci už znají a novice nenapadne, že by mohl celý víkend brutálně proch..t, že. Ale i v dešti jsou Jeepy krásné a bluegrass libě zní. Věřte mi. Něco o tom vím… :)

Přijďte pobejt na Liščí farmu a festival JeepJam 2010!

Program festivalu

 

 

PÁTEK 25.6.2010 zahájíme celou akci od 19:00 hod úvodním koncertem špičkové B&G kapely Album z Chomutova s předskokany Maňána Bluegrass Band z Jičína, kteří zahrají od 17:00 do 18:30. Volně se pustíme po Albumu do Jam Sassesionu s účastí všech přítomných muzikantů i posluchačů…

SOBOTU 26.6.2010 zahájíme po zdárném zaregistrování všech vozů Jeep, které přijedou v době 8:30–10:00, spanilou jízdou kolony zúčastněných Jeepů od 10:00 do 11:30 s krátkými zastávkami na náměstích ve Vrchlabí, Jilemnici, Hostinném.

A po oficiálním zahájení JeepJam2010 ve 12:00 hodin to celé začne naplno:

12:05 – 13:00 Standa Mrázek a Přátelé z hor – Vrchlabí
13:00 – 13:45 Caramba – Česká Třebová
13:45 – 14:45 Album – Chomutov
14:45 – 15:45 BG Cwrkot – Sloupnice
15:45 – 16:30 Podjezd – Zlín
16:30 – 17:15 Vidoule band – Praha
17:15 – 18:15 Lodníci – Brno
18:15 – 19:15 Starý fóry – Brno
19:15 – 21:15 BlueGround – Praha
21:15 – 23:00 Johny Cash Revival – Brno

(Změna programu vyhrazena)

a hlavně – sjedou se krasavci zn. Jeep.

NEDĚLE 27.6.2010 bude závěrečným dnem festiválku. Ukončíme příjemný vikend takovým malým dopoledním matiné v duchu netradičního jazzového jamování, které pro Vás přednese netradičně smyčcové jazzové kvarteto Nostalgia Quartet z Brna od 10:00 hod do 12:00 hod. Ale ještě před jistě jedinečným zážitkem z ryze smyčcového jazzu nás příjemně naladí Lodníci z Brna, kteří nám zpříjemní vstávání a snídani a to od 9:00 do 10:00. A celou akci ukončíme cca ve 12:30hod. Připravujeme pro Vás i různá překvapení… . Budete koukat! A hlavně doufám, že nebudete litovat!

Doprovodný program
bude probíhat celý sobotní den. Budeme se snažit přiblížit Vám všem zajímavou formou Jeep jako off-road speciál, nádherný stroj, investiční příležitost (přímo na place budou prodejci a dealeři), spolhlivého a silného pomocníka a člena rodiny. V sobotu odpoledne přivítáme v paddocku též vzácnou kolonu vojenských historických vozidel! Bude možno pro registrované, dle počasí, absolvovat s vlastními vozy Jeep pod vedením zkušených off-road vůdců krátké vyjížďky do blízkých terénů. Proběhne ukázka práce s navijákem, křížení, beseda o správných zásadách off-road jízdy se zkušenými řidiči a majiteli vozů Jeep… .

Připraveno pro Vás bude bohaté sportovní zázemí, veliký dětský kout, pro zájemce kvalitní ubytování (hotel, chatičky, stany, jurty, vlastní stany), výborná a bohatá kuchyně a bary, ukázka originálních jurt, nabídka doplňků a ND a značkové autokosmetiky a chemie, …

ÚČAST NA FESTIVALU A VŠECH JEHO DOPROVODNÝCH PROGRAMECH JE VÝLUČNĚ NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ příp. NA ODPOVĚDNOST RODIČŮ (u dětí a mládeže do 18 let)!!!

JSTE-LI SMOLAŘI ČI NEŠIKOVÉ, RADĚJI SE PŘIPOJISTĚTE :)!

ZA DODRŽOVÁNÍ VŠECH OBECNĚ PLATNÝCH PŘEDPISŮ A BEZPEČNOSTNÍCH ZÁSAD ODPOVÍDAJÍ BEZVÝHRADNĚ MAJITELÉ VOZIDEL, DĚTÍ, PSŮ, MANŽELEK A ŘIDIČI VOZIDEL!!

Takže očekávám, že se podle toho budete umět chovat dostatečně ohleduplně k sobě samým i všem ostatním a společně předejdeme jakýmkoliv nepříjemnostem.

Předem za to děkuju!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010