Poslouchat country znamená žít country . . .

Janouškovo Ústí - 13. - 14.08.2010

08.08.2010 20:33

Už po pětadvacáté se setkávají muzikanti, které si každoročně zve Slávek Janoušek, tentokrát do romantického prostředí turistického areálu v Cakli, vždy vpředvečer Staročeské oustecké pouti. Program je dvoudenní a snaží se zahrnout i mimohudební aktivity, které nabízí místní areál.

V pátek 13. srpna v 19:30 hodin zahájí program skupina Prsten z Plzně, dále vystoupí Petra Šany Šanclová & Luboš Javůrek, duo famózní instrumentalistky Šany s dávným zakladatelem skupiny Bokomara, následovat bude právě skupina Bokomara, poté folk&countryová dáma, zpěvačka působící už od poloviny 80. let na naší scéně, dlouholetá členka Žalmanova spolu či Nezmarů, dnes s vlastním projektem, repertoárem i skupinou - Pavlína Jíšová a Přátelé. Závěr večera bude patřit skupině Pozdní sběr z Brna inklinující k jižanskému rocku, která zahraje i taneční set, dokud bude mít publikum chuť na tanečky.

V sobotu 14. srpna od 9:30 hodin se můžete zúčastnit dětského dne Cesta do pohádky, součástí bude výlet údolím Tiché Orlice na hrad Lanšperk, odpoledne proběhnou soutěže o ceny a využijeme místní atrakce: horolezecká stěna, půjčování lodiček, kol, kolečkových bruslí atd.

Od 18 hodin na pódiu pod tee-pee vystoupí pražská folková skupina Jarabáci, kombinující violoncella a dechové nástroje, písničkářka a herečka Jana Šteflíčková, Kanaďan Edward Powell & Carmen Parra kombinující hudbu indiánskou a hudbu středního Východu, domácí Slávek Janoušek & Luboš Vondrák.

Hlavní čas bude patřit nad žánry rozkročené, originální a nezaměnitelné skupině Jablkoň. Zazpívat si známé hity budete moci s jednou z nejstarších countryových skupin u nás, se skupinou Rangers a frontmanem Janem Vančurou. A podobně jako loni s výukou skotských tanců přijde dudák David the Piper, takže opět kilty sebou, abyste si mohli do sytosti zatančit a zaskákat.

A ještě důležitá informace pro návštěvníky: Možnost stanování je v kempu na louce v areálu. Janouškovo Ústí – 13. a 14. srpna 2010, areál aktivní turistiky Cakle, Ústí nad Orlicí-Staré Oldřichovice – opravdu příjemně strávený víkend. Bližší informace

www.slavekjanousek.cz.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010