Poslouchat country znamená žít country . . .

Jablonský Medvídek 16. ročník již za týden

10.06.2010 07:16

S nastupujícím létem se blíží tradiční festival Jablonský medvídek. Čekají nás dva dny plné pohody, příjemné muziky, soutěží, her a tvoření. V pátek večer se představí kapela Bujabéza z Olomouce, tradiční trempské kapely Lístek a Sekvoj z Prahy a večer zakončí hravá a svižná kapel Jarret z Liberce, která nás rozhodně nenechá usnout.

Od sobotního dopoledne jsou připraveny již tradiční a oblíbené výtvarné dílny, ukázky řemesel, výstavka dravců, jízda na koni, sportovní soutěže , výborné občerstvení a určitě se najdou ještě další překvapení. Seznámíme se s kovářským řemeslem, s hrnčířským kruhem a keramickou hlínou . Vyzkoušíme si jak odrátovat kamínky. Rodinné centrum Jablíčko si pro vás připravilo práci s pedikem a další rukodělné techniky. V ostatních dílnách si budou moci malí i velcí vytvořit různé dekorativní předměty, které si odnesou domů.

Jako každý rok program doplní jezdecký klub Isabela, který umožní dětem svézt se na koních, Zároveň si všichni mohou prohlédnout zblízka dravce, dozvědět se zajímavosti o jejich životě a odvážní si je mohou i pohladit. Pro hravé a soutěživé návštěvníky jsou připraveny netradiční soutěže, které budou po zásluze odměněny.

Sobotní hudební přehlídka odstartuje v 16 hod. Potěší nás mladé, pro nás ještě neznámé kapely Zhasni z Nového Boru, Jauvajs, Bezefšeho, Šántré z Prahy, každoroční tahouni Hluboké nedorozumění z Prahy, Marien z Pardubic, Epy de Mye z Týna nad Vltavou a navštíví nás i stálice hudebního nebe Wabi Daněk s Milošem Dvořáčkem.

Věříme, že se Vám letošní festival bude líbit a že si každý vybere z bohaté programové nabídky. Předprodej vstupenek v Informačním centru Jablonné nad Orlicí a na www.vstupenky.cz. Podrobný program a podrobnější informace najdete na stránkách www.jablonskymedvidek.cz

Na příjemně strávené dva dny Vás zve O.S Kamarádi a všichni pořadatelé

 

Marien na Jablonském medvídkovi 2008

materiály převzaty ze stránek Folktime

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010