Poslouchat country znamená žít country . . .

Ivan Mládek na Salaši – již zítra 17.08.2012

16.08.2012 12:23

Sedmdesátku, kterou Ivan Mládek letos dovršil v únoru, oslaví svým vystoupením i v našem regionu. V pátek 17. srpna můžete Ivana Mládka s jeho šestičlenou kapelou přivítat v našem regionu v obci Salaš a hospůdce Na Dolině.

Celý večer je koncipován pohodově – vystoupí na Hradišsku známá formace VSP Band, která začne hrát cca od 20,00 hodin a Ivan Mládek by měl začít své vystoupení kolem 20,30. Vedle kapely doveze i Milana Pitkina a Lenku Šindelářovou, po jejich vystoupení bude pokračovat v zábavě kapela VSP Band, bude se opékat sele a počasí má být opravdu letní, takže určitě pohodový večer.

V lokalitě jsem nebyl, ale organizátoři slibují cca 500 míst, vstupné cca 250 Kč, večer není jen Ivan Mládek ale i taneční bál. Skupina VSP Band zvládá písně všech žánrů, takže na své si určitě přijde každý.

Ivan Mládek v hospůdce i přespí, takže bude dostatek času na focení, podepisování a prodej CD. Určitě Ivan nabídne své nové trojCD, které letos vydal v únoru pod názvem Jožin z bažin a dalších 80 písní.

Jedná se o kompilaci písní Ivana Mládka, kterou autor připravoval sám a okomentoval ji slovy – první část – to jsou písně, které umím nazpaměť, druhá část  - jsou ty, na které si matně pamatuji a třetí část - jsou písně o kterých ani netuším, zda jsou vůbec moje. Ale jako vždy je to klasický Mládkův humor, z CD se na Vás bude „valit“ jedna známá melodie za druhou – celkem 81 písní.

Snažil jsem se akci prověřit na stránkách Ivana Mládka a jeho agentury, ale zde koncert uveden není, stejně tak stránky hospůdky Na Dolině či obce Salaš koncert neuvádějí, tak snad odkaz na zdroj informace.

Vypadá to věrohodně a určitě i zajímavě pro všechny, kdo máte písně a humor Ivana Mládka rádi. A s ohledem na věk tohoto humoristy, autora a hráče na banjo se tolik příležitostí vidět ho naživo zase nanabízí. Tak neváhejte!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010