Poslouchat country znamená žít country . . .

Hubertus Uničov

14.06.2012 11:21

Ne nespletl jsem se, nechci psát o Huberťákovi (známá a letitá přezdívka Ladislava Kučery ze skupiny HOP TROP (mimochodem mají již chvilku nové stránky)), ale o Uničovské skupině Hubertus. Ikdyž její dva členové, co by myslivci a sokolníci, se bez hubertusu neobejdou a prý na Huberťáka slyší taky.

Hubertus vznikl v roce 2001 a v současném obsazení hraje od roku 2005. Tehdy taky vznikl název kapely – Hubertus, ve kterém hrají – Ondra Csik (kytara, zpěv, kapelník), Milan Jurčíček (kytara), Aleš Vaněk (basová kytara), Jiří Henry Procházka (banjo). Přibírají i hosta na housle, což ale bývá postava proměnlivá a tak nemá cenu upřesňovat. Určitě hlavním leaderem skupiny je Ondra Csik, který je i autorem řady písní Hubertusu, zpívá a hraje na kytary, foukací harmoniku a další hudební nástroje a to vše ve stylu country, folku, bluegrassu. Na svém profilu mají spousta foteček, co je zajímavé, na každé akci má kapela trochu jinou podobu a tak si netroufám umisťovat starší foto, abych zbytečně nezaváděl.

Hubertus má za sebou i své první CD s názvem Dáma (vydáno 2011), jehož kmotrem se stal Jaroslav Hutka, Petr Schäfer (Kelt Grass Band) a mistr řezbář z Loštic Jaroslav Beneš.  

V současné době cvičí nové písničky pro další CD z autorské dílny kapelníka, hrají country bály, festivaly, soutěže, pivní slavnosti a zábavy po celou sluníčkových dnů.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010