Poslouchat country znamená žít country . . .

Horná Poruba – Bluegrass Večer Fest – 23.06. 2012

16.06.2012 11:11

Jestli máte pocit, že Horná Poruba má něco společného s Ostravou, nenechte se mýlit. Horná Poruba se nachází na Slovensku, kousek od Dubnice nad Váhom a poslední víkend v červnu zde vždy patří bluegrassu – festivalu Bluegrass Večer Fest (BgVFest), jehož 17. ročník se chystá na příští víkend – 23.06. 2012.

Přijet do Horní Poruby ale můžete již v pátek, to se zde vždy tradičně koná otevřený session již přítomných muzikantů. Kvalitní a ničím nespoutané hraní je mnohdy doprovázeno tancem a časově neomezené, pokud kapely, jednotliví muzikanti a Vy vydržíte, můžete hrát či poslouchat až do rána.

Na sobotu si pro fandy BG stylu pořadatelé připravili 12 převážně bluegrassových kapel, hraní začne v 15,00 hodin a oficiální program je naplánován až hluboko po půlnoci. Na scéně se objeví řada kvalitní uskupení z BG světa zpravidla dobře známých.

Celý program je rozdělenm do tří bloků, ten třetí má nabídnout osvědčenou kvalitu v podobě kapel Blue Rej, Blackjack, Rough Rocky Road, G-Runs Roses a být vyvrcholením. Uslyšíte ale i další sestavy – Od plotny skok, New River Train, Blueland, Candy Floss, Tieň, Silent Rain, Dřevěnou trávu.

Festiválek se koná v přírodním prostředí a pokud vyjde počasí, je pro příznivce BG muziky další příležitostí k radosti. Na Slovensku sice s korunami nevystačíte, ale kdo by se na to ohlížel. Pokud snad váháte, nahlédněte do reportáže, jak bylo loni, a pokud chtete vědět něco o místě konání, pak mrkněte zde.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010