Poslouchat country znamená žít country . . .

Honza Dobiáš byl ve Svojšicích - Svojšický podzim + další reportáž Tomáše Vyhnálka

19.09.2011 12:28

Kdysi známý festival a areál, kde ty loňské sněhy jsou  . . . vzpomínku na Svojšický letorost jsem uváděl ve svých článcích dříve, stačí se jen podívat na tyto stránky zde

Svojšický podzim je akce méně pompézní, nic méně přetrvávající, letos byl již jedenáctý ročník a kdo Svojšický areál kdysi znával, možná by nepoznával a byl byl stejně mile překvapen, jako Honza Dobiáš, který na Svojšický podzim vyrazil a přináší Vám z něj reportáž a pár fotek.

Jeho reportáž z festiválku najdeš zde. Z přiložených fotek uvidíš, že Svojšice mají do své bývalé slávy hodně daleko, alespoň co se týká množství účastníků a posluchačů, nic méně festiválek stále žije.

Je jen s podivem, čím to je, v blízkém regionu se konal Tramspký širák se spoustou lidí, Svojšický podzim zůstal zcela opomenut. Přitom se opravdu jedná o podobné akce, které nejsou svým místem konání ani zas tak daleko od sebe (cca 50 km). Počasí vyšlo oběma, tak proč na jeden festival lidi přijedou a na druhý ne. Je pravdou, že ve Svojšicích neúčinkovaly hvězdy tipu Pacifiku, Hop Tropu, Wabiho Daňka, Janouška s Vondrákem, Žalmana a spolu, Nezmarů či Devítky a nebo Tučňáků, ale žánrově jsou si festivaly dost podobné.

O pěnezích je to především, ale letos se jen na vstupném Pavlovi Sampajovi Solarovi "vrátilo cca"   1.500.000 Kč což ukazuje, že pokud se lidem nabídne to, co chtějí, přijdou a zaplatí i realtivně vysoké vstupné.

Zajímavé a poučné . . . 

A jak viděl Svojšický podzim jiný účastník - pro srovnání nahlédni na reportáž zde

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010