Poslouchat country znamená žít country . . .

Dobře utajený koncert COPu

17.12.2011 19:38

Závěr listopadu zastihl COPáky v našem regionu. Zatím co dva koncerty v Pozlovicích na Ogaru a posléze i na druhý den v Kunovicích si prý na přízeň posluchačů nemohou stěžovat, koncert COPu v Otrokovicích na Otrokovické besedě byl poznamenán velmi malým zájmem. Do sálu pro 250 lidí přišlo něco přes 30 nejvěrnějších.

Že by zájem o tuto kapelu až tak devalvoval se mne nechce věřit, tak to spíše přičítám malé propagaci. Sice jsem koncert na těchto stránkách inzeroval, ale v samotných Otrokovicích jsem nenarazil o vystoupení nikde ani plakát ani jinou propagaci. Samotná Beseda tentokrát propůjčila jen sál, a tak ani na jejich stránkách jste se o koncertu mnoho nedozvěděli. A tak si cestu do sálu našli jen ti nejvěrnější, kteří stránky kapely sledují pravidelně a o koncertu věděli přímo ze stránek kapely. Věřím, že při větší propagaci by na COP přišlo jistě více lidí.

Dobře utajený koncert se tak stal komorní záležitostí. Kapele se na jednu stranu asi těžko hraje, na druhou stranu je to příležitost k věcem, které se na běžných koncertech je těžko mohou stát. A tak ta hrstka věrných nakonec odcházela spokojena. Kontakt byl přímo obyvákový. Ti co se těšili, že si z koncertu odnesou nové CD COPu – Padlej anděl však vyšli naprázdno. Problém s vloženým plakátem zapříčinil, že avizovaný křest (Cop inzeroval uvedení CD na trh 25.11.2011 a koncert se odehrál 26.11.2011) se nakonec nekonal a CD k dispozici nebylo. Ale kapela si pohotově zaznačila kontaktní adresy všech zájemců a CD doslala dodatečně. Mohu potvrdit a to dokonce i s podpisy.

Škoda jen, že se nepodařilo zvládnout organizátorovi propagaci. Za koncert jistě v černých číslech neskončil.

Tento přísvěvek Vás však měl upozornit na to, že COP má nové CD. Padlej anděl má 16 skladeb, poctivý Copácký přístup, české texty a fanoušci kapely řadu skladeb znají již z koncertů. Co mne osobně překvapilo, bylo zařazení skladby pana Navary – Návrat, která je známá spíše od ohňů trampských uskupení. Příběh o hráčské vášni, falešné kartě a podvodu a neslavný návrat otce ke svým synům ke stylu písní, které známe od COPu, trochu vybočuje. Ale sám Míša Leicht odůvodnil píseň ze slovy, rádi jsme si vzpomněli na své trampské začátky.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010