Poslouchat country znamená žít country . . .

Další setkání členů klubu tentokrát v hospodě U Lhotských, pozor změna místa setkání !!!

08.05.2010 11:28

Další setkání členů klubu a aktivních muzikantů se uskuteční již toto úterý dne 11. května 2010 ! Sejdeme se tentokrát v hospodě U Lhotských a to od 18,00 hodin !!!

Jak jsme již v předchozích příspěvcích avizovali, měníme místo našich setkávání. Místo prostor KD Halenkovice se budeme nadále setkávát v hospodě U Lhotských, která je od původního místa (KD Halenkovice) jen přes cestu naproti.

Důvodem je zjednodušení činnosti především směrem k vypůjčování klíčů a následnému vracení a zajišťování prostor KD Halenkovice. Jelikož řada z Vás chodí v průběhu celého večera, budete mít přístup nyní jednodušší.

Všichni se mohou scházet od 18,00 hodin, setkání členů není již tak přímo vázáno na to, až někdo přijde "otevřít" používané prostory.

Jelikož se naše setkávání zatím omezilo na neformální pokec a zpívání, bude prostor hospůdky příjemnější. Hospoda je dostatečně rozlehlá, budeme zde mít své "místo" za stěnou. Hluku a kouře se není příliš třeba obávat. Čas trvání není omezen, obsluha hospůdky nám tímto vyšla plně vstříc.

Touto cestou bych chtěl poděkovat vedení obce Halenkovice za poskytnutí prvotního azylu, využívání prostor se nevzdáváme ! Určitě bychom prostory využili do budoucna pro klubové akce či poslechové pořady, kterým by naopak hospodské prostředí moc nesvědčilo.

Přátelé, sledujte pravidelně naše stránky, o dalším dění kolem činnosti klubu budete pravidelně informováni !!!

A hlavně se v úterý přijďte pobavit, zazpívat, nástroje vemte každopádně s sebou !!!

A malá zajímavost na závěr. Termíny klubových akcí najdete i v kalendáři na stránkách spřáteleného webu Folk time - www.folktime.cz, při prolinkování na hlavní stranu a následnému ukázání kurzorem na kalendář a odpovídající den (pro nás 11. května 2010) se Vám v kalendáři objeví i naše klubová akce !!!

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010