Poslouchat country znamená žít country . . .

Co nového u Jarretu

02.09.2010 07:06

Slovy Emila Nádeníčka z „Básníků“: „lidé přicházejí a odcházejí, ale grafy zůstávají“. Po ročním angažmá opouští skupinu kytarista a zpěvák Vítek Příkaský. Vítkovým rozlučkovým koncertem bude ten 21. září.

Na dotaz, zda už má Jarret za Vítka adekvátní náhradu, nebo stále hledá, odpověděl kapelník a poslední kytarista skupiny Michal Kadlec (když nepočítáme excelentní hru Marka Ottla na ukulele): „Co se Vítka týče, tak za něj náhradu hledat nebudeme a já se budu muset zase naučit hrát na kytaru. :) Prostě to zkusíme v pěti a uvidí se.“ A nějaké další novinky? „Na příští rok plánujeme nové CD - písničky už jsou téměř všechny a teď se jen držíme, abychom je všechny nehráli na koncertech. Přeci jen, v obvyklém festivalovém bloku 40 min. zahraješ 10 věcí a tak jsou tři novinky víc než dost. Na CD by měla být docela velká autorská různorodost, ale žádná nová jména - Bohouš Vašák, Martin Kadlec, J. Noha a P. Havlík. Když všechno klapne, tak to vyjde téměř Kozinovsky - do roka a do cca 20 dnů.“
Na koncertu 30. srpna v Balbínově poetické hospůdce jste vyhlásili výběrové řízení na název připravovaného alba. Kam vám můžou čtenáři své návrhy posílat? "Ideálně do diskuse na www.jarret.cz" uzavřel krátkou debatu Michal Kadlec.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010