Poslouchat country znamená žít country . . .

Čajfolk skupiny I.C.O. se stěhují do nových prostor

05.10.2010 07:10

Příjemné večery, které pořádala skupina I.C.Q. ve Frýdku - Místku s názvem Čajfolk a kterých proběhklo již šestnáct se stěhují do nových prostor, o této skutečnosti nás informoval Vlna, cituji z jeho mailu  . . .  cituji

Máme tady podzim a s ním přihází akce, která v roce 2005 právě na dlouhé večery taky vznikla, jedná se o hudební večery s názvem Čajfolk. Ve Frýdecké čajovně zazněly první tóny kytar, krásné hlasy prvních účinkujících a odměnou pro muzikanty, taky potlesk prvních posluchačů.

Na Čajfolku č.1 jsem si pozval trampskou špičku, ostravské Tempo di vlak, vynikajícího písničkáře Davida Vysloužila a teď už nefungující kapelu Cabriolet, ve které sám začínal. Hudební večery se plánovaly pravidelné. Díky osobnímu času se tak nestalo a tak se snažím aspoň 3x do roka uspořádat fajn večer. V čajovně už zazněly písně Tomáše Kočka s Orchestrem, Žambochů, kapely A.M.Úlet, Acoustiku Irish a spoustu dalších. Jistě, že nechyběla ani poslední dva roky pořádající kapela I.C.Q.

Bohužel nám už nebylo umožněno nadále v Dobré Čajovně působit a tak se v říjnu Čajfolk stěhuje do nových prostorů. Vyšli nám vstříc kamarádi z kapely Kajkery, kteří vlastní hospůdku U Arnošta pod malým Frýdeckým parkem. Jedná se o nekuřáckou hudební hospůdku, ve které si skoro každý víkend můžete poslechnout nějakou kapelu hrající např. jazz, folk, country a další žánry a to vše live.

Touto cestou Vás zveme na Čajfolk č.17, který patří Krtkům a to na sobotu 16.10. od 20.00. Jako první vám zahraje Krtek 2009, pořádající I.C.Q., poté vystoupí letošní písničkářský krtek z Ostravy, duo Sova/Slamák, na závěr Vám zahraje největší překvapení letošního finále v souboji o Krtka na Zahradě 2010, Hluční sousedé z Kopřivnice s francouzkou zpěvačkou Celíne Bossu.

Přijďte strávit fajn večer ve Frýdku-Místku s fajn muzikou.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010