Poslouchat country znamená žít country . . .

Bumerang na Sopě – vánoční koncert, právě dnes !!

14.12.2011 15:51

O programu, který si pro Vás připravil hudební klub Zelenáčova šopa, jsem Vás informoval v poslední dekádě listopadu, nyní tedy jen připomínám.

Dneska na Šopě proběhne tradiční setkání s Bumerangem. Kdo zde každoročně chodí, ví o co se jedná. T.O. Bumerang a stejnojmenná osadní rodinná kapela Bumerang se rok co rok, již mnoho let, v tento vánoční čas setkávají, aby si popřáli hezké svátky, zavzpomínali na uplynulý rok a vše spojili do krásného večera s muzikou a kapelou, která jim zpříjemňuje chvíle po celý rok na osadních akcích. Zelenáčova šopa má tento termín vždy již rok dopředu obsazen, o tom, že bude plný dům, nemusí nikdy pochybovat. Při akci totiž nejde jen o muziku, ale o kamarády a přátele, o setkávání. Zalamování palců nebere konce, předávání novoročenek, koštování čerstvě napálené, přání si předávají nejen členové T.O. ale i nejbližší kamarádi a známí.

Vše je zarámováno do krásné atmosféry a doplněno písničkami uskupení, které hraje tak od srdce jak jen to jde. V přítmí svíček, milých písniček a vždy nějaké té srandy navíc a i nečekaných hostů uplyne večer jako voda.

Kdyby každá akce měla toto charisma, byli by pořadatelé určitě spokojeni. Na Bumerang není třeba plakátů a velké propagace. Bumerang má vždy plno, neboť „velké umění“ je zde nahrazeno lidstvím a přátelstvím.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010