Poslouchat country znamená žít country . . .

Budyňský poutník

05.08.2010 19:45

Budyňský poutník si už dávno kolébkové časy prožil a loni slavil krásných patnáct let trvání. Z vlastní zkušenosti z loňského roku mohu jen potvrdit, že tento festival patří mezi nejkvalitnější ve stylu folk, country a bluegrassu.

Za prvé vás čeká romantické prostředí vodního hradu, kam si můžete zajít vyzvědět i něco z historie, za druhé před vámi stojí hned dvě pódia a tam se pěkně v určených časech střídají interpreti, aby diváci ani na moment nezaháleli. Loni šlo skutečně o perfektní organizaci, pohodu, k tomu skvělé počasí. Mohli jste do hradu zajít i na výstavu květin nebo s dětmi do města na velkou pouť a pak se zase vrátit do prostředí krásných písniček a hudby.

Letošní XVI. ročník se  uskuteční 6. – 8. srpna 2010 opět na nádvoří hradu. Přichystaný bude pro vás Country bál s bohatou tombolou a zahraje Mašinka v původní sestavě. Na Budyňském poutníkovi si můžete poslechnout například KTO, Schovanky, Wabiho Daňka s Milošem Dvořáčkem, Jitku Vrbovou a Standu Chmelíka, Rangers band, Taxmeny, Jindru Kejaka nebo Poutníky.

pátek 6. srpna - 19:30 Country bál se skupinou Mašinka, sobota 13:00 NOVÁ SEKCE, SCHOVANKY, WABI DANĚK & MILOŠ DVOŘÁČEK, JITKA VRBOVÁ A STANDA CHMELÍK, RANGERS BAND, TAXMENI, JINDRA KEJAK a POUTNÍCI

Budyni najdete, jak jinak, blízko řeky Ohře, přesněji v Litoměřickém okrese. Na dálnici D8 od Prahy i Teplic je značen Exit č. 35 odkud do Budyně zbývá 5 km. Ze Slaného se přijíždí po silnici č. 118 a od Libochovic po silnici č. 246. Přeji vám skvělou zábavu a mnoho oblíbených písniček!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010