Poslouchat country znamená žít country . . .

Brněnská Ozvěna Večer písní táborových ohňů

20.03.2012 10:33

Nejen hokejem nyní žije Brno, již za pár dnů – 22. března, v klubu Leitnerova zrealizuje brněnská skupina Ozvěna (založena v roce 1978) své 235. pokračování cyklu Večer písní táborových ohňů. Tyto cykly, jak napovídá jejich pořadové číslo, jsou již dobrou tradicí, Ozvěna je taktéž legendární kapelou. Klub Leitnerova nabízí řadu akcí, z žánru jen pár dní zpět zde např. vystoupila Falešná karta a skupina Orion.

Jako host vystoupí na 235. pokračování písničkářka Lucie Dobrovodská – kterou možná znáte ještě jako Faltýnkovou. Lucka je především písničkářka, zpěvačka a kytaristka, která je majitelkou interpretační Porty v roce 2002, či majitelka autorské Porty z loňského Mezinárodního finále Porty v Ústí nad Labem. Vyrostla na folku a swingové muzice, od 13 let jste ji mohli vídávat a slýchávat na nejrůznějších akcích a festivalových přehlídek (Folkový kvítek, Dětská Porta, Brána atd.), mimo jiné působí i v kapele Rusty Nail – kapela, která míchá kokteil bluesu a bigbítu 70 – 80 let.

 A Lucka nejspíše nebude sama, ale vystoupí s Honzou Vašinou, se kterým se potkala právě na Leitnerce před rokem a kde se dohodli na spolupráci. Honza je skvělý saxofonista a jak praví oba aktéři – ikdyž spojení kytary a saxofonu není v těchto končinách a žánru úplně obvyklé, pokouší se o to v celé řadě svých autorských ale i převzatých písních.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010