Poslouchat country znamená žít country . . .

Bluegrass fest Záhornice 03.07.2010

29.06.2010 14:49

Čistě bluegrassová záležitos - skončilo v redakční poště

 

cituji pozvánku od Petra Rovného

Rok uběhl jako voda. Před námi jsou další prázdniny a na jejich počátku tradiční setkání milovníků té nejlepší bluegrassové muziky. Bluegrass fest Záhornice 2010 se letos uskuteční v sobotu 3.července opět v příjemném prostředí fotbalového areálu v obci Záhornice, nedaleko Městce Králové.

Začíná se také tradičně od 13:00. Ve čtyřiceti minutových recitálech se představí celkem devět kapel. Mezi ty nejznámější patří kapely BG Cwrkot, nebo Blanket s Petrem Kůsem, které jsou polupármí nejen u nás, ale i v zahraničí. Spoustu výborných anglických i českých bluegrassových písní, gospelů a instrumentálek uslyšíte také v podání kapel Blue eyes, Burizon, Fair Play Grass, Funny Grass a Veget. Nebudou chybět ani legendy žánru Větráci z Kopidlna, kteří už mimo našeho festivalu téměř nevystupují.

Na četné žádosti diváků bude hostem letošního ročníku opět dívčí folk-counry kapela Berušky. Takže bude nejen co poslouchat, ale i na co se dívat. Pokud tedy chcete prožít první prázdninovou sobotu v příjemném prostředí malého festiválku s kvalitní muzikou, pak neváhejte. Vezmětě všechny své kamarády a přijeďte si to užít s námi.

V areálu je zajištěno občerstvení, místo pro stany i parkování. Vstupné 80Kč (děti polovic). Kapela BG Cwrkot letos náš festival zahajuje. Takže pokud chcete slyšet její vystoupení, přijeďte včas. Další informace naleznete na webu

www.bluegrass.zahornice.net

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010