Poslouchat country znamená žít country . . .

Amfolkfest - 23.07. - 24.07. 2010

12.07.2010 07:55

Pozvánka z redakční pošty od Endy

Amfolkfest, známý jako „Malý festival na konci světa“, letos oslaví již 15. výročí od svého založení. V sobotu 24. července se opět sejdou příznivci folku, jazzu, word music i jiných specifických žánrů, aby si poslechli směsici moravských, českých a slovenských kapel a užili si příjemnou atmosféru doprovázející celý festival. K významnému jubileu se pořadatelé rozhodli uspořádat oslavu, která se samozřejmě ponese v duchu koncertování.

„V předvečer festivalu, tedy v pátek 23. července, dostanou věrní návštěvníci hudební dárek v podobě unikátního „Koncertu do spacáku“, na němž vystoupí oblíbená vsetínská kapela Žamboši a její hosté“, doplňuje manažerka festivalu Eva Endy Rohlenová. Vstupné je dobrovolné, stačí přijít se spacákem a svíkou v ruce.

Změnu oproti loňským ročníkům zaznamenala koncepce sobotního hlavního programu. Ten začne nově v pravé poledne a potrvá do půlnoci. Během dvanáctihodinového maratonu se vystřídá pestrá mozaika kapel, z nichž si každý návštěvník určitě vybere svůj oblíbený žánr. Vystoupí například Docuku s Lucii Redlovou, Mirečkovi sekeráše, vsetínský Dareband, Veselá bída, ze Slovenska přijede kapela Jasoň a Mince vo fontáně, z Čech zavítají na Pulčiny kapely Netřísk, Bodlo, Jauvajs a písničkář Martin Rous.

Genius loci, spojený se scenérií Pulčínských skal každý rok láká jak stálé tak i nové návštěvníky festivalu. Těm, kteří se zatím rozhodují, vzkazuje Eva Endy Rohlenová jediné: „Atmosféru festivalu Amfolkfest nelze popsat slovy, tu musíte prožít na vlastní kůži“. Vstupné na sobotní program činí 110,- Kč a léty prověřené místo konání se nemění – „taneční kolo“ za bývalou školou, dnes pozemek Informačního centra OÚ Francova Lhota

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010