Poslouchat country znamená žít country . . .

45. ročník CMA Awards, blížeji, než na dohled

09.11.2011 16:27

Jubilejní 45. ročník vyhlašování výročních cen Asociace country hudby – CMA Awards  bude z Nashvillu živě přenášet americká TV stanice ABC a ve slavnostním programu se představí například Martina McBride, Scotty McCreery, Blake Shelton, Sara Evans nebo skupiny Sugarland či Zac Brown Band. Na seznamu osobností, které budou letošní ceny předávat pak najdete další slavná jména – Reba McEntire, Dierks Bentley, LeAnn Rimes, Billy Currington ale také třeba filmová June Carterová nebo-li herečka Reese Witherspoon. To vše se odehraje pod moderátorskou taktovkou Carrie Underwood a Brada Paisleyho.

Zajímavých okamžiků bude v programu letošních CMA Awards bezesporu mnohem více. Jedním z nich bude určitě i vystoupení countryové divy Faith Hill, která se v programu CMA Awards objeví poprvé po neuvěřitelných pěti letech a představí první singl ze svého chystaného alba. Píseň ponese přímo symbolický název „Come Home.“

Dalším hostem slavnostního večera bude popový zpěvák Lionel Richie, který se představí hned v trojitém duetu společně s Dariusem Ruckerem a skupinami Rascal Flatts a Little Big Town. Diváci se mohou těšit na směs hned tří songů z Richie nového alba countryových duetů. Netradiční hudební spojení vůbec budou pro letošní ročník CMA Awards velmi příznačná, na pódiu tak uvidíte ve společných vystoupeních např. duo Blake Shelton – Kenny Loggins, Grace Potter – Kenny Chesney, Natasha Bedingfield – Rascal Flatts nebo Kelly Clarkson – Jason Aldean. Jedním z vrcholů večera pak jistě bude hvězdná pocta countryové legendě – Glenu Campbellovi.

Live stream najdete na oficiálních stránkách ankety www.cmaworld.com a nebo na českém portálu https://www.countryworld.cz, odkud je část tohoto textu převzata, tak jak ji připravil Jiří Konc. 

Pokud čtete článek po noci z 09.11. na 10.11. pak se můžete na výše uvedený portál podívat i na to, jak to všechno dopadlo . . .

ano, vše je již odtajněno, výsledky a vše najdete zde


 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010