Poslouchat country znamená žít country . . .

A pak, že reklama nefunguje !

29.04.2010 15:49

Přátelé, včera jsem si zahrál na spamera a rozeslal asi 150 mailů na všechny světové strany. Výsledek je markantní - za dnešní den máme cca 90 přístupů, což je cca přes 60 % úspěšnost zásahu, jak by řekli staří marketéři. A to je výsledek víc, než slušný !

Samožřejmě až dny příští ukáží, kolik lidí se vrátí vícekrát. Nemůžeme zde konkurovat velkým a zavedeným webům v této problematice. Nemám ani Zubříkovu erudici, ani jeho kapitál ani tým spolupracovníků (www.folktime.cz). Webové stránky nám taky neumožňují vše, co bych chtěl a nebo si přál s nimi dělat, ale co byste taky chtěli - zadarmo !

A trochu se odlišit, to už je vůbec problém. Na druhé straně, stránky mají sloužit především nám, členům a fanouškům Country klubu a pokud se alespoň trochu podaří záměr naplnit, má to všechno smysl.

Jen bych Vás móóóóóc poprosil o trochu více komunikace, prostě bez zpětné vazby můžeme vše jen dohadovat. Jsou zde ankety, diskuze, možnost napsat do Knihy návštěv, tak se neupejpejte !!!

Díky Vám všem a ještě jednou se omlouvám Všem těm z Vás, kteří jste odkaz dostali dvakrát atd. adresáře jsem neměl možnost synchronizovat.

Díky za podporu a krásný den, přátelé je Vás taky tak hezky jako tady na Halenách - sluníčko svítí a je teplo a je joro !!!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010