Poslouchat country znamená žít country . . .

Zpěvník Wabiho Ryvoly - první díl, celkem 280 písní

26.07.2010 08:53

Vydávání zpěvníků či CD přes tzv. akcie není nápad nový, nic méně nápad velmi výživný. O co jde ? Autoři záměru vydají akcie, které si budoucí zájemci o produkt (kniha, CD) koupí a tím se vybere částka potřebná k vydání produktu. Produkt se vydá a akcionáři tento produkt obdrží. Jen tímto způsobem je mnohdy možné vydat věci, pro které by se jinak nenašly peníze a bylo by to škoda.

Stejně tak se Tony Antony rozhodl vydat písně Wabiho Ryvoly. Bratry Ryvolovi - Wabiho (již nežijícího) a Mikiho (stále aktivně vystupujícího hlavně s částí Nezmarů) a jejich Ryvolovky zná každý, kdo kdy držel kytaru v ruce a hrál u ohně. Tereza, Bedna od whisky (ikdyž to je Mikiho píseň) Hobo, Tunel jménem čas a dalších cca 280 písní + dalších 100 písní od Mikiho, to jsou Ryvolovky.

Tony se rozhodl vydat Wabiho písně v podobě dvou zpěvníků, ten první již končí svou akcionářskou misi. Pokud chcete projekt podpořit, čtěte dále.

Cituji z Avalonových stránek  . . . od Tonyho

Hobousácká a.s. se uzavírá...
...což je dobrá zpráva pro všechny akcionáře, kteří podpořili 1. díl zpěvníku Poselství Wabiho Ryvoly koupí akcie a výrazně tím pomohli sehnat důležitou část peněz na jeho vydání. Znamená to, že čas zpěvníku se již blíží a pokud závěrečný finiš dobře dopadne, tak v říjnovém čísle Puchejře najdete místa a předvánoční termíny křtů a koncertů pořádaných u příležitosti jeho vydání.

Pokud závěrečný finiš nevyjde, tak je to paradoxně taky dobrá zpráva, jelikož to znamená, že se ve Wabiho pozůstalosti podařilo najít další neznámé písničky či nahrávky, které se budou muset převést do notového záznamu, graficky upravit, vložit do zpěvníku...
Předpokládáme totiž, že podobně obsáhlý zpěvník Wabimu asi již nikdy nikdo jiný nevydá a proto má tvůrce zpěvníku Růža pravdu se svým názorem, že je potřeba tento zpěvník udělat opravdu poctivě a se všemi Wabiho písničkami. Samozřejmě i s fotkami, ilustracemi, vzpomínkami jeho nejbližších.

Například jen za poslední dva měsíce byly v této pozůstalosti objeveny noty k sedmi Wabiho písním, ze kterých se do této doby zachoval pouze text, z nichž jednu, nazvanou Země z který přicházím, nám před pár dny Růža zahrál a zapěl na našem vandru v Českém lese. Byl to moc hezký pocit a neměl by se upírat i jiným.

V současné době je shromážděno do obou dílů zpěvníku (druhý díl by měl vyjít do dvou let od vydání prvního) neuvěřitelných 280 Wabiho písní!

Takže přesný termín vydání zpěvníku je zatím trochu ve hvězdách (listopad, prosinec, březen?). Každopádně zpěvník bude, o to nemusí mít nikdo z akcionářů i ostatních kamarádů strach.

Poslední možnost zakoupení akcie Hobousácké a.s je v úterý 10. srpna a to na mailu:

tony.avalon@seznam.cz

Děkujeme za podporu i pochopení.
 
Tony

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010