Poslouchat country znamená žít country . . .

Zelenáčova šopa opět na 100 %

22.10.2012 09:18

Známý zlínský divadelní a hudební klub Zelenáčova šopa již opět jede na 100 %. Po letních prázdninách se zářijový měsíc postupně začal plnit termínově celou řadou akcí, v říjnu již je vše ve svém tempu tzn. co druhý, třetí den se zde koná nějaká hudební či divadelní produkce.

V sobotu 20. října zde našli své příznivci bluegrassu, tzv. bluegrassový večer naplnily kapely – Blue Stones, East-West a SK Band, všechno sestavy, které zde nehrály poprvé a všechno již kapely velmi dobře zavedené. Již další den, v neděli, si své našli jistě příznivci jazzu – hrálo zde duo Phisbacher Brothers.

A hned zítra – v úterý – 23.10. 2012 bude hostit Šopa Žalmana s jeho novým spolem. Důvodů k návštěvě jeho koncertu je jistě celá řada, ale především je to nové složení kapely, které vzniklo počátkem tohoto roku a v Šopě se tak představuje poprvé v tomto složení.

Pokud nepatříte k lidem, kteří rádi v létě navštěvují řadu festivalů, nejspíše jste Žalmana s jeho novým spolem ještě nepotkali, tedy důvod první toto napravit. Jak známo, Žalman není již žádný mladík, letos v březnu mu bylo již 66 let, a koncem srpna byl hospitalizován. Je jen otázkou času, kdy Žalman nebude moci udržet tempo svých koncertů a jeho vystupování se stane o to vzácnější. To je taktéž důvod, proč si úterní vystoupení nenechat ujít. Žalmanovi koncerty na Šope jsou známé, klub není velký a tak si dostupnost lístků raději prověřte, než se na Šopu zítra vypravíte.

Funny Fellows – Old time band 1860 zde vystoupí hned dva dny poté - v pátek 26.10.2012 a nebude to zdaleka poprvé. Skvělá muzika a ještě lepší humor Romana Fédera.

A v sobotu Blues Station a Bonzo trio, prostě Šopa Vás opět láká na řadu skvělých produkcí, stačí si vybrat jen dle svého vkusu – bluegrass, folk, Old time muzika, blues . . .    

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010