Poslouchat country znamená žít country . . .

Vzhůru do roku 2012

07.01.2012 13:10

Ahoj kamarádi, přiznivci naší muziky, hudebníci či všichni z Vás, kteří tento web pravidelně navštěvujete,

přestože je již 07. ledna, je tento příspěvek letošním prvním, takže mne dovolte, abych Vám všem popřál do nového, určitě nijak jednoduchého roku, jen optimismus a víru, že nás to všechno nepřeválcuje.

Nakonec nikdy nebylo tak zle, abychom museli upadat v negativní nálady. A pokud se tak stane, ať nás z nich naše muzika zase vytáhne zpět. Koncem roku vyšlo spoustu nové a krásné muziky, možnost oblažit se novinkami tu je.

Chtěl bych taktéž poděkovat všem těm, kteří na nás nezapomněli a poslali svá přání ke konci roku, ať na moji adresu či adresu klubu.

Konec roku a jeho počátek mne zastihl na jiných projektech a tak jsem stránky trochu zanedbával, ale nebojte se, zpravodajský servis se opět dnešním dnem rozjede. Máme za sebou skoro dva roky na webu (v březnu to bude ono druhé výročí), zatím jsou k dispozici všechny články a příspěvky, které jsem zde umístil a to od prvopočátku až po dnešek.

To je stav, který již letos budu muset řešit, tzn. postupně se nejstarší články budou z webových stránek odstraňovat, snahou bude web trochu zeštíhlit a především zjednodušit. Pravidelní čtenáři již sami poznali, že hlavní pohyb článků je jen ve třech rubrikách a ty ostatní jsou již jen důsledek prvotního nadšení a budu je postupně taktéž upravovat tak, aby byl web co nejpřehlednější.

Co bych chtěl dále s novým rokem přinést nového, je zavedení fotogalerie mimo web, kde bych umisťoval fotky z akcí, popř. videa, aby psaný projev byl doplněn obrazovým materiálem. Rozsah poskytnutého prostoru mne na stránky neumožňuje dávat mnoho fotek, vyřešíme to tedy umisťováním mimo web . Dalším úkolem bude zprovoznit a oživit stránky klubu na sociálních sítích, především Facebooku a Twiteru. Odkazy zde sice jsou, ale zatím to moc nefunguje.

Podpořte web i tím, že pokud se Vám líbí, pošlete odkaz svým kamarádům, link webu je – https://countryclub-halenkovice.webnode.cz/

Držte mi palce a těším se na další setkávání, Berry

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010