Poslouchat country znamená žít country . . .

Vizovické trnkobraní – 24.08. – 26.08. 2012

23.08.2012 11:48

Areál Likérky Vizovice je pověstný celou řadou akcí. Kdysi se zde konával Vizovický frgál, červenci vévodí Master Of Rock a konci srpna pak Vizovické trnkobraní.

Akce, která kdysi vznikla z popudu žánrových muzikantů, přežila spor o název a místo konání a nakonec se již po 45. bude konat v areálu likérky Vizovice a to od pátku až do neděle.

Dneska je Vizovické trnkobraní velkou hudební akcí regionu, která přiláká každý rok desetitisíce fanoušků všech hudebních žánrů, mladé, střední generaci, rodiny s dětmi i generaci pokročilejšího věku.

Na trnkobraní se hraje na třech podiích a to jak v pátek, tak v sobotu, neděle je vyhrazena pro tradiční závod v pojídání trnkových knedlíků a hraje se na dvou podiích.

Vyjmenovávat všechny kapely a žánry není třeba – jejich nakonec okolo 70, v pátek i v sobotu se hraje na Starobrno Stage, Kofola Stage a Semtex stage – již název podií směřuje k hlavním sponzorům festivalu.

V pátek se začíná od 16,30 a na každém podiu se hraje hluboko do noci. Ze žánrových muzikantů vystoupí Poutníci, trochu lze přiřadit i kapelu Zrní, Tomáše Kluse či Xindla X a nebo skvělý F-dur Jazz Band.

Sobota je opět vyhrazena všem třem podiím, ikdyž na každém se hraje od jiné hodiny, nejdelší program má hlavní Starobrno Stage od 10,30 – zde zahraje i Fleret, Vlasta Redl, Kofola Stage začíná až 13,30 a z žánru Traband či Gipsy.cz, na třetí scéně se hraje až od 18,00 hodin.

Neděle pak otevírá pouze Starobrno a Kofola stage. Těšit se lze na Nedvědy a pojídání švestkových knedlíku v komentáři Zdeňka Izera.

Všechny informace k festivalu najdete na domovských stránkách – od mapy areálu, přes programový list, ceny vstupenek a všech ostatních důležitých informací.

Nechybí ani nejrůznějsí videopozvánky, jedna za všechny – Zdeněk Izer.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010