Poslouchat country znamená žít country . . .

Tramspký Lístek se vrací !

25.11.2011 17:12

Ještě několik let zpět se při prezentaci - současná trampská kapela - objevoval Lístek společně s Pupkáči na předních místech. Trampské písničce se sice věnuje spousta nejrůznějších uskupení, dělat ale současnou vlastní hudební tvorbu, kde by písnička zároveň splňovala požadavek – trampská píseň a přitom posluchače zaujala a byla soudobá, těch zase tolik není.

Pupkáči již nejsou, ikdyž manželé Prudilovi jsou stále vidět, např. Blanka právě dnes a zítra moderuje Křižanovský Vaťák a na svém festivalu – Dřevohostickém folkáči – se již představili jako nové hudební těleso, tak Lístek stále zůstal, ikdyž své hudební aktivity poslední dva roky výrazně potlačil, částečně z důvodu, že část jeho osazenstva se věnovala soukromým zahraničním projektům.

Lístek tedy nebyl moc vidět a slyšet, Sylva se vdala (za Tonyho) a dala se na cestování, Alva se ostříhal a opět nechal zarůst, Radka vídat na řadě dalších projektů a kapelníka Zbyňka jsem neviděl již alespoň dva roky.

Proto zvýšená koncertní aktivita letošního podzimu potěšila.

Lístek se tedy probouzí a má za sebou zářijové vystoupení na Jizerské notě a říjnový koncert v Plzni na Stopách sešlapanejch bot a někoho by možná zajímalo, kam dál že to v nejbližší době vyrazí ze svého spacího brlohu.

 Tak tedy - již v tuto sobotu vystoupí Lístek v Holýšově v sále restaurace Český dvůr, a to společně s kapelou Sedm nedostatečných.

V pátek 2. prosince je hostem brněnské Ozvěny na jejím 234. večeru Písní táborových ohňů v klubu Leitnerka. Začátek koncertu je v 19:30.

V úterý 13. prosince na Country rádiu v pořadu Tonyho Linharta Ozvěny táborových ohňů bude mít Lístek hodinové zatěžkávající živé hraní na dva mikrofony, to vše od 19:00.

Na svůj pražský Vánoční koncert, který se bude konat ve středu 14. prosince v prostorách sálu Elektra v KC Vltavská, si Lístek v rámci tolik oblíbené  pražsko-brněnské družby na oplátku pozval Ozvěnu. Začíná se ve 20:00.

Tak se těšme, že v roce 2012 se Lístek vrátí i na festivalová podia a sejšny, kde dříve jednotliví členové kapely neodmyslitelně patřili.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010