Poslouchat country znamená žít country . . .

Trampské Rokoko

17.02.2012 12:13

Na projekt, který se objevil, si dovolím upozornit i zde. Pražské divadlo Rokoko se rozhodlo využít svých prostor na propagaci trampinku a nebo spíše nabídnout něco, o čemž soudí, že by mohlo přivést další segment diváků do prostor divadla.

Podíváte-li se na zázemí projektu, lidi, co se kolem něj točí a programovou nabídku, tak Vám ve výčtu všech těch legend a stálic žánru moc jmen chybět nebude, ikdyž jejich věkový průměr, až na drobné vyjímky, bude hrubě kolem šedesátky.

Tím je ale řečeno i to, na koho se chtějí v divadle zaměřit. A nakonec je pravdou, že dnešní generace, která dobu nesvobody již nepamatuje, provozuje tramping spíše pod názvem outdoorové sporty a prostorem nejdou lesy kolem Křivokládska či Brdy, Ketlovák a údolí Jihlavky, Pulčínské skály, ale vlastně celá planeta se všemi těmi krásami.

A tak nabídnutí vrstevníkům vrstevníky může být počin, který se má šanci uchytit, zvlášť když za propagací stojí Country rádio, které se svým rozsahem a počty posluchačů dere do popředí mediálního trhu.

Divadlo začalo nabízet hvězdy žánru někdy v polovině loňského roku, do konce roku stačilo zrealizovat tuším 13 koncertů. Ve výčtu účinkujícíh nechybí Wabi Daněk, Hop Trop, Pacifik, Zelenáči, Žalman a spol, Nedvědi, Pavel Bobek, AG Flek, KTO, Kamelot a Roman Horký, COP, Věra Martinová a chystá se řada dalších projektů.

Jen je otázka, co to všechno udělá s jednotlivými kluby v Praze a jejich již tak malou diváckou kulisou.

Ale jinak lze jen uvítat, na stránkách celého projektu najdete uvítací stranu, kterou cituji celou, tím nejlépe vyzní o co pořadatelům jde . . .

Zdravíme všechny trampy, tuláky, snílky, kotlíkáře, nebo jen obyčejné chataře a chalupáře, všechny, kteří máte rádi trampskou hudbu ...

Představujeme Vám hudební projekt Trampské Legendy, aneb folkovou, country a trampskou hudbu, a vše, co vychází z kořenů těchto žánrů.

Projekt zahrnuje 50  koncertních vystoupení předních českých umělců a kapel v pražském divadle Rokoko, které budou od podzimu 2011 zařazeny do pravidelného pořadu TV vysílání České Televize.

50 večerů Vám budeme vyprávět příběh o českém fenoménu, o trampingu ..., zaposloucháme se do nádherných písní, které nás přenesou nejen do časů našeho mládí, k vodě, do lesů, trampských osad, hudebních festivalů, mezi přátele, do letních toulek, k posezení u plápolajícího ohně za poslechu tónů kytar.

Pojďte si poslechnout trampskou písničku, country, folk, či bluegrass, které se stále přelévají jako proudy v řece času ...

Tak přejeme, ať vše vyjde dle předpokladů a záměrů . . .  

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010