Poslouchat country znamená žít country . . .

Trampské muzeum - Fred volá o pomoc, chybí správní lidé

17.02.2012 11:49

Fred Jedlička, Horní Jelení, tramping. Víc by asi nebylo třeba psát. Před nedávnem se v rozhlasovám pořadu, tuším, že to bylo v Troníčkovských Folkových pohlazeních, Fred vyjadřoval k projektu trampského muzea, k tomu, co zde je a není a jak na celou věc pohlížet.

I na našich stránkách k této problematice najdete pár řádek. K této problematice již odezněla různá diskuze a různé názory. Je pro mne osobně smutné poznání, když se z aktivit, kterým mnozí věnují spoustu času a nadšení, jinými dělá jen snaha na všem něco vydělat.

Sám osobně vedu tyto stránky již druhým rokem a snažím se zatím nezaplevilit je reklamou a jinými aktivitami, které by podpořily projekt finančně, ale zanesly by na stránky osten „bysnysu“, který světem vládne. Stojí mne to mnoho sil, a zatím jsem sklidil jen vlnu kritiky a pohrdání vyjádřené posměšky a narážkami, ať již na těchto stránkách a nebo osobně. Ale je to moje volba.

Což o to, bussines v hudbě a názory na něj, to je denní chleba, který si mohu vybrat. Mnohem víc mne vadí, když za zájmem zvyšování zisku musím jíst potraviny, které vlastně již ani potravinami nejsou, léčit své neduhy léky, které víc škodí, než pomáhají a nebo platit za pohoné hmoty přemrštěné ceny jen proto, že je to dobrý bussines pro party kočovných kmenů, jejichž jediným pozitivem v životě bylo to, že kočovaly na těch správných pláních.

Prostě reakce typu, však jsi si ty pozemky (akcie, výhodné cení papíry dosaď skoro vše) taky mohl koupit, mne vždy zvedají ze židle. Ano mohl, jen bych musel mít ty info, které jste měli vy (vládní a jiní vlivní).

A pak si řeknu, nepatříš mezi ně, tvoje chyba, mohls mít nakradeno taky.

Ale to se dostávám již jinde. Prostě Fred se obrátil i na spřátelený žánrový web s prosbou o zveřejnění jeho dopisu a prosby o pomoc, o pomoc tentokrát s aktivním se zařazením a posílením řad trampské historie. Reakce byly různé, vše najdeš zde

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010