Poslouchat country znamená žít country . . .

Traband u Sandyho

01.06.2012 17:56

Skupina Traband brázdí hudební cesty Česka pilně. Hraje, vystupuje, natáčí desky, sbírá ocenění (tři Anděly). Na webu mají kolem 80 autorský písní, vše pěkně a úhledně zabaleno do zpěvníčku – texty a akordy pěkně pohromadě pro všechny fanoušky, kteří si v textech chtějí počíst, či si je s kytarou zazpívat. Najdete zde taktéž 8 dosud vydaných CD i s posledním, loňským – Neslýchané – písničky a jejich ukázky si můžete poslechnout po stažení, ke každému CD najdete spoustu odkazů na recenze a pohledy hudebních „kritiků“. Stránky jsou přehledné, žádné rozvláčnosti, vše podstatné uvedeno a aktualizováno. Můžete zabrousit do rubriky rozhovory a najdete opět řadu odkazů na rozhovory dělané nejrůznějšími redaktory s členy Trabandu.

Lze tedy nahlédnout do historie vzniku kapely, části aktualit, do podstránek k textům a CD skupiny, nechybí fotogalerie a především přehled koncertů na nejbližší období. Přes léto Traband absolvuje v průměru 8 – 10 koncertů měsíčně, vystupuje tedy dostatečně.

Rozhovor s hlavními protagosti kapely – s Jardou Svobodou a Janou Kaplanovou, připravil i do svého pořadu Na cestě (27.05.2012) Sandy Nosek včetně písní především z jejich posledních dvou CD. V pořadu se stopáží 50 minut se dozvíte řadu zajímavostí o tom, kde a jak Traband vystupuje, jejich zahraniční anabáze a jak kapela plánuje své působení příští.

Prostě Tra-band si prožívá již třetí část svého působení, každá z nich byla něčím zajímavá a poutavá. Žánrově je skupina pro řadu dramaturgů rádií dodnes neuchopitelná. Ale hlavní krédo skupiny je, že nejde o hudební styl, ale o písničku a když je dobrá, zaujme stejně dobře,jakéhokoli posluchače, ať je to na rockovém, punkové či country folkovém festivalu.

Poslechnout si pořad, projít stránky kapely a popř. se zaposlouchat do jednotlivých písní stojí určitě zato.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010