Poslouchat country znamená žít country . . .

Tip na víkend

28.04.2010 23:30

Ano přátelé, festivalová sezona a spousta hraní hlavně o víkendech je zde,

proto se pokusím dle možností vždy na závěr týdne upozornit, kam se dá o víkendu zajít či zajet, ať pokud zrovna nepracujete, máte možnost strávit čas aktivně v zábavě či poznání.

Již zítra ve čtvrtek dne 29. dubna se opět hraje v Puppa Baru ve Zlíně - XIII. Podvesná pod druhým Věžákem. Poslední hraní bylo velmi vydařené, očekáváme opět silnou sestavu, takže kdo má čas a chuť, přijďte pobejt.

V pátek 30. dubna 2010 mohou ti movitější vyrazit na festival Beltaine 2010 do historického městečka Řepora a strávit tak neskutečnou keltskou noc a svítání při hudbě, zvycích, tanci a celé řadě atrakcí. Začíná se ve 20,00 hodin, ale budete muset vyrazit dříve, neb Řepora je na hranicích Prahy.

30. dubna se ale budou pálit čarodejnice i u nás na Halenách, na letišti vzplanou ohně a silní junáci budou dokazovat svoji sílu a odvahu. K pálení dojde i ve Zlíně, na Burešově s překrásným výhledem na Zlín budou také plápolat vatry a dodržovat se stará tradice.

Těm, kteří by raději byli někde pod střechou mohu doporučit vystoupení Ester Kočičkové a Luboše Nohavici na Ogaru (www.ogar.cz).

A v sobotu máme prvního máje, je zde květen a bude teplo !

Tradiční oslavy proběhnou jak v Napajedlech, tak Otrokovicích či Zlíně. Ve Zlíně se bude vše odehrávat na dvou klasických místech - náměstí Míru a Baťově vile. Za pozornost stojí vystoupení country skupiny Pěšáci, skvělého dixíku v podání Jazzubáků či kapely Beatles Revival. Jinak spousta folkoru a dechovky - v še najdeš v přiloženém letáku !

Večer pak můžete pokračovat dle libosti - na biofarmě u Vránů, Pod Jurým se od 20,00 hraje - pokračují Pěšáci a pak bude jam sessions až do kuropění.

Ti co měli málo pálení čarodejnic a ještě jim nějaká zbyla, mohou si vše zopakovat na hradě Lukově. Od 20,00 hodin zde proběhnou klasické rituály, blížeji přiložený leták.

V šopě (www.sopa.cz) hraje kapela Mladé plíce, na Ogaru pak skvělé uskupení Marian Grexa Band (www.ogar.cz) - bývalí členové kapely Elán zde předvedou své viurtuózní kousky. Ale to již není country.

Plakát k oslavám ve Zlíně (plakát obsahuje časový plán vystoupení jak na náměstí, tak na Baťově vile) 01. května je přiložen, stejně tak pálení čarodejnic na Lukově. Pozvánka na Beltaine 2010 a na hraní na biofarmě je tady na webu v samostatných pozvánkách, pokud by Vás zlákala Šopa či Ogar, prolinkujte se na jejich stránky a nastudujte si vše dál již sami !

Takže hezky ve čtvrtek hurá do Puppa Baru, v pátek na pálení čarodejnic a v sobotu na oslavy svátku práce a večer pak na bigbít, country či alternativu popř. na tajemný Lukov.

A v neděli to všechno necháte uležet, abyste byli na pondělí fit !

První máj ve Zlíně, program_2010.pdf (505,8 kB)

Lukov_carodejnice_2010.pdf (74,6 kB)

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010