Poslouchat country znamená žít country . . .

Střelické strunobraní

06.05.2012 19:15

Tento festival si nachází vlastní cestu, se kterou mnozí mohou polemizovat, nic méně je to volba pořadatelů a jejich strategie. Nakonec od roku 2003 posbírali organizátoři dostatek zkušeností a především ví, kdo na Strunobraní jezdí. Letošní 10. ročník proběhne v termínu 15.06. a 16.06.2012 a k dispozici je již program festivalu a jeho propagace na facebooku. Přesto je do akce ještě několik týdnů a změny nejsou vyloučeny. Festival se taky kříží s celou řadou dalších akcí, proto je snaha organizátorů přilákat celé rodiny včetně jejich dětí, což nebývá zdaleka všude možné.

Festiválek se koná každoročně na Jižní Moravě ve Střelicích u Brna. Kdysi spíše přehlídka folk a country kapel se dneska rozšířila o další přívlastkové žánry a své návštevníky a zájemce se snaží oslovovat nejen hudebním programem. Samozřejmostí je dnes doprovodný program, kterým chtějí pořadatelé oslovit celé rodiny včetně jejich dětí.

Festiválek pořádá Sdružení občanů pro kulturu pod názvem Sešlost. Jde o partu nadšenců,která celoročně objíždí festivaly, přehlídky a koncerty, aby hledala a následně mohla nabídnout něco dle  chuti a nálady svých návštěvníků. Akce se vyvíjí, přes své začátky, propršený a zrušený 3. Ročník, přes dvě scény a dvoudenní akci se propracovala až k dnešní podobě. Jistě pozitivní je skutečnost, že samotní pořadatelé pracují bez nároku na odměnu a případný zisk z festivalu investují do dalších kulturních akcí pro děti.

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010