Poslouchat country znamená žít country . . .

Stodola Michala Tučného - 21.08.2010

01.06.2010 00:01

Třináctý ročník hudebního festivalu Stodola Michala Tučného již dostává konkrétnější obrysy. Tradiční hudební událost, která se každoročně koná v jihočeské vesničce Hoštice u Volyně, letos proběhne v sobotu 21. srpna 2010. Fanoušci, kteří sem přijedou uctít památku krále české country hudby, Michala Tučného, se mohou těšit na bohatou hudební sklizeň, která, jak už je na Stodole zvykem, nenabídne jen country music, ale také rockovou či populární hudbu. 

Schéma festivalu zůstává stejné jako v předchozích letech. Denní program je složen z koncertů známých kapel či interpretů. Jen namátkou jmenujme například Petra Koláře s kapelou, Lenku Dusilovou, Banjo Band Ivana Mládka, Fešáky, Jaroslava Uhlíře nebo countryové Schovanky. 

Večerní program pak nabídne osvědčené hity Michala Tučného v podání jednotlivých hudebních hostů. Za doprovodu Tučňáků letos v Hošticích vystoupí např. Tomáš Klus, Jiří Zonyga, Leona Černá, Wabi Daněk, Tomáš Linka, Richard Tesařík nebo Míša Tučná.

Vstupenky na festival můžete již nyní zakoupit v předprodejních místech sítě Eventim, na www.eventim.cz a také v síti prodejen Bontonland. Cena vstupenky v předprodeji je až do 10. července 450 Kč, od 11. července 500 Kč a na místě konání festivalu pak 550 Kč. Vozíčkáři a děti do 130 cm mají vstup zdarma.

V těsné blízkosti areálu bude opět zřízen camp. Informace o možnosti ubytování i další aktuality o festivalu naleznete na

www.kyno.cz


 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010