Poslouchat country znamená žít country . . .

Sekvoj oslavila 30 let na podiích

11.11.2011 13:40

O kapele jsem důvěrně informován, příspěvky Facebooku od Karla Vidimského Cimbury každý den odkazují na novinky kolem uskupení, které určitě přes svých třicet let je stále zelené, jak nakonec prozrazuje slogan s kapelou související.

Své oslavy si Sekvoj připravila na první listopadový víkend a to do míst více než "posvátných" - Malostranské besedy. Oslava měla krásnou atmosféru, první část koncertu obstarala samotná kapela včetně Karolíny, druhou část tvořili gratulanti a to ne ledajací. Šerif Ztracenky a člen KTO Franta Hacker, Jitka Vrbová se Standou Chmelíkem, Wabi Daněk či Tony Linhart. Honza Dobiáš, co by pan konferenciér, se ujal průvodního slova.

Sekvoj hrála, odpovídala na dotazy, dva dorty doplnily gratulace hostů. Vše zarámováno do divácké kulisy a velmi hezké atmosféry. Tramspká Sekvoj má za sebou 30 let a další roky určitě čekají.

Současné obsazení kapely - Pavel Hurt, Olda Dolejš, Emil Pinďa Makal a Karolína Skalníková - slibuje pro roky příští udržení tradice trampského žánru.

Sekvoj má samozřejmě své webovky, kde najdete nejen reportáže z vystoupení, plánované koncerty či nabídku na jejich poslední CD Země na obzoru. Nejbližší koncert souvisí s jinou tramspkou legendou - kapelou Trepka, která letos slaví dokonce 33. výročí hraní. 

Pokud jezdíte na poslední venkovní (kdo byl, ví, jak to s tím venkovním hraní je) festival Křižanovský vaťák, organizovaný kapelou Bob a Bobci, na Sekvoj narazíte taktéž.

 

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010