Poslouchat country znamená žít country . . .

Sedmá zimní bluegrassová dílna Petra Brandejse na dohled – březen 16 – 18. 2012

09.01.2012 17:38

Pořádá se sice až v březnu, ale přihlášky se kompletují již nyní. Pokud se chcete zúčastnit, máte nejvyšší čas. Základní info přikládám, tzn. kdy, kde a kdo Vás bude učit, pokud se rozhodnete přijet.

Nejen, že se něco naučíte, dobře pohrajete, ale na nástroje mrkne Jarda Průcha. Brandejsova BG dílna nabízí obzvlášť lahůdku na jiných BG dílnách spíše ojedinělou – výuku hru na housle a lektorem nebude nikdo menší, než Jirka Králík. Jirka je nejen skvělý muzikant, ale prý i vynikající pedagog. Všechni, které měl „v práci“ si jej nemohou vynachválit. Ale když se podíváte na další lektory, slabinu nenajdete, hold Petr má vždy dobrou ruku a dobrou volbu.

Cituji pozvánku . . .

Banjista Petr Brandejs (BG Cwrkot, ex-Poutníci, Petr Brandejs Band) pořádá sedmou zimní bluegrassovou dílnu v Novém Jičíně, a to o víkendu 16.–18. března 2012. Vedle výuky bude na programu trojkoncert Poutníků, skupiny East West a instruktorů dílny v Beskydském divadle a jam session.

Vedle Petra Brandejse budou vyučovat například Peter Mečiar (banjo; Poutníci), Jiří Karas Pola (kontrabas; Poutníci), Honza Máca (kytara; Poutníci), Jirka Mach (zpěv; Druhá míza) nebo Jirka Králík (housle; Rowdy Rascals). Nástroje bude opravovat Jarda Průcha. Bližší informace poskytne a přihlášky zašle Petr Brandejs (brandejs.banjo@gmail.com).

Konec citace . . .

Vše podstatné najdete samozřejmě na stránkách dílny, které odkliknete zde

a nenechejte se zmást skutečností, že v pozvánce není Jirka Králík a housle, prověřoval jsem to, Petr sdělil, že Jirka byl nejistý do konce příprav, tak ho raději nauváděli, ale Jirka nakonec bude a housle taky !!!

 

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010